En iyi ve en hızlı 4 BitTorrent istemcisi!

İnternet dosya indirmek artık sizin için vazgeçilmezse, bu 4 hızlı yazılıma mutlaka şans verin...

En hızlı torrent yazılımları!

Torrent'leri indirebilmek için BitTorrent, Deluge, uTorrent veya Vuze gibi özel bir yazılıma ihtiyacınız var. BitTorrent 7.2 ve uTorrent 2.2, BitTorrent şirketine ait ve uTorrent, protokolde yapılan yenilikler için test alanı olarak hizmet sunuyor. Her ikisi de kendi uygulama mağazasına sahip ve bu mağazarlardan oyun, antivirüs gibi yazılımlar indirmeniz mümkün. Peki bu istemciler arasından hangisi, hangi amaçlar için daha uygun?

CHIP Online seçiminizi kolaylaştırmak için en iyi 4 torrent yazılımını sizler için inceledi ve bir araya getirdi. İşte en iyi ücretsiz torrent istemcileri!

BitTorrent 7.2
Resmi BitTorrent uygulaması olan BitTorrent 7.2'nin birçok özelliği uTorrent'le aynı: çoklu işletim sistemi desteği, hızlı indirme ve Apps Studio.

İndirin: BitTorrent 7.2

Deluge, uTorrent ve Vuze

Deluge, uTorrent ve Vuze
Özelliklerle dolu bir BitTorrent istemcisi arıyorsanız Vuze'yi seçin

Deluge 1.3.1
Deluge, kapsamlı uzaktan yönetim özelliklerine sahip (Vuze 4.5'dekinden daha kapsamlı). Ancak bunun dışında farklı çok şey sunduğunu söyleyemeyiz.

İndirin: Deluge 1.3.1

uTorrent 2.2
Büyük dosyaları kısa zamanda indirmek istiyorsanız uTorrent (ve kardeş yazılımı BitTorrent) size göre. Ara yüzü pek çekici olmayabilir ancak Etiketler ve App Studio özellikleri onu denemeye değer kılıyor.

İndirin: uTorrent 2.2

Vuze 4.5
BitTorrent istemcileri tek bir amaç için tasarlanıyorlar: Büyük dosyaları hızlı indirmek. Tüm ihtiyacınız olan buysa listemizdeki BitTorrent istemcileri sizi tatmin edecektir. Ancak farklı özelliklere sahip bir BitTorrent istemcisi arıyorsanız dosyaları yeniden kodlamanıza ve torrentlerinizi uzaktan denetlemenize izin veren Vuze'yi seçin.

İndirin: Vuze 4.5

Okuyucu Yorumları