En iyi monitör optimizasyon araçları!

En ideal monitör optimizasyonu için kullanabileceğiniz 20 muhteşem uygulama! Hepsi burada...

Monitörü optimize edin!

Zengin renk biçimleri, muhteşem çözünürlükler ve daha birçok ek özellik. Chip Online'ın sizin için seçtiği 20 ücretsiz araç ile göz alıcı bir ekrana sahip olabilirsiniz!

Ekranınızın renkleri düzgün görünmüyor mu? Çözümü basit! Sizin için seçtiğimiz bu ücretsiz araçlar ile daha doygun renklere, ideal bir çözünürlüğe ve Windows'un sağlamadığı daha birçok ekstra özelliklere sahip olmak elinizde.

Monitörlerinize hükmedin
İkinci ve hatta üçüncü monitörlerinizle masaüstünüzde panaromik bir çalışma alanı oluşturabilir, MultiMonitor TaskBar ile çoklu monitörlerde Windows görev çubuğunuzu en ideal görünüme ayarlayabilirsiniz.

Muhteşem fotoğraflar
Renkler çok parlak veya çok mu koyu: Birçok monitörde bu konuda sıkıntılar yaşanabilir. Özellikle imajlar üzerinde çalışırken ideal bir sonuca ulaşmanız hayli zorlaşır. Ücretsiz bir araç olan Monitor Calibration Tool monitörünüzü ayarlamanıza yardımcı olur ve bu sayede daha ideal renklere sahip olabilirsiniz.

Windows için ek özellikler
Corners gibi monitör araçlarımızla Windows'unuza ekran konusunda birçok yeni özellik getirebilirsiniz. Fare hareketlerinize göre masaüstünü gösterebilir, ekran koruyucusunu başlatabilir, bilgisayarınızı uyku durumuna geçirebilir veya dilediğiniz herhangi bir işlemi başlatabilirsiniz.

Zaman ayarlı parlaklık
Sun Simulator güneş simülatörü sayesinde ihtiyacınız olan parlaklığı elle ayarlamanıza gerek yok. F.lux, monitörünüzün renk ve parlaklığını günün saatlerine göre otomatik ayarlıyor. Bu da güneşin o anki durumuna göre monitör parlaklığını kendi kendine yeniden düzenlemesi anlamına geliyor.

Bilgisayar başında eğlence
Bilgisayar başında çalışmak her zaman sıkıcı olmak zorunda değil. Download bölümlerimizde çalışma ortamınızı iyileştirecek veya eğlenceli hale getirecek daha onlarca araç bulabilirsiniz.

İndirme bağlantıları ve daha fazlası galerimizde!

Okuyucu Yorumları