En iyi Google Chrome eklentileri

Google Chrome'u daha da güçlendirecek en iyi eklentileri özel Download dosyamızda bir araya getirdik

Daha güçlü bir Chrome için...

Web tarayıcısı arenasının cesur gladyatörü Google Chrome'u özelleştirmenize imkân veren en iyi eklentileri çok özel bir dosyada bir araya getirdik!

Özel dosya: Google Chrome Eklentileri

Web tarayıcıları savaşında artık Google Chrome gözle görülür bir şekilde kendini göstermeye başladı. 2008 yılında ilk olarak piyasaya sürüldüğünde Google'ın çok cesur bir hamlesi olarak görülmüştü. Şimdi ise web tarayıcı arenasında kendisinden saygı ile söz ettiriyor.

Google Chrome eklentilerinin ilk başlarda az oluşu ve web tarayıcısının Internet Explorer veya Firefox kadar derinlemesine özelleştirilememesi ilk başlarda epey eleştirilmesine neden olmuştu. Aradan 3 yıl geçti ve artık durum böyle değil. Google Chrome için bir sürü eklenti, tema, ek uygulama vs. bulunuyor. Biz de bu afta boş durmadık ve sizler için en iyi Google Chrome eklentilerini çok özel bir dosyada bir araya getirdik:

Özel dosya: Google Chrome Eklentileri

Özel dosyamızda bulacağınız bu eklentiler ve temalarla Google Chrome'u da en az rakipleri Internet Explorer ve Firefox kadar iyi özelleştirebilir, hatta bir adım daha ileri götürebilirsiniz. Binlerce eklenti arasından arayıp bulduğumuz bu eklentilerin ilginizi çekeceğinden eminiz. Eklentileri kurmak için yapacağınız şey çok basit. Google Chrome kullanırken üzerine tıklamanız ve kur demeniz yeterli!

Okuyucu Yorumları