"En iyi fiyatlı otel nerede?" diyenlere özel!

Tatile çıkacaksanız ve en iyi fiyatlara sahip oteli arıyorsanız, bu site arayışınıza son verecek!

Tatile çıkmak isteyenlere!

Seyahate çıkacak olanlar, en iyi fiyatlı otel nerede diyenler... İşte size fırsat. www.tilki.co ile web üzerinden herhangi bir otelin, ne kadara satıldığını karşılaştırmalı olarak görmeden seyahate çıkmayın...

Tatile çıkmadan önceki en büyük sorunlarımızdan biri de yeterince araştırma yapacak fırsatımızın olmayışıdır. Peki yıl boyunca beklenilen ve tereddüde yer bırakmayacak kadar önemli olan bu zaman dilimini yabana atmaya değer mi? Hiç kuşkusuz ki; hayır. Tilki.co tarafından sunulan hizmetin en büyük avantajı, web üzerinden bir tuşla karşılaştırmalı otel analizlerini yapabiliyor olmanız. Ziyaretçi yorumlarının da alındığı sitede değerlendirmelere, fotoğraf ve videolara yer veriliyor. Tilki.co, ziyaretçilerine birçok web sitesi gezmek yerine, bir web sitesinden hepsine ulaşma şansı veriyor.

Seyahat acentelerinin bir araya getirildiği ve bir oteli kimin ne kadar sattığı bilgisinin verildiği Tilki.co Türkiye'nin tek otel fiyat karşılaştırma sitesi. Tilki.co'da yüzlerce otel, onlarca acente ve binlerce fiyat yer alıyor. Site, seyahat acenteleri otomasyon programları ve merkezi rezervasyon sistemleri geliştiren Teknoarge Teknoloji tarafından bir yıllık çalışma sonucunda geliştirildi. Tilki.co, otel fiyatı karşılaştırma alanında Türkiye için üretilmiş ve Türk acenteleri ile çalışan tek sistem.

Güçlü bir örümcek sistemi kullanıyor

Güçlü bir örümcek sistemi kullanıyor
Teknoarge Yönetim Kurulu Başkanı Enes Turan

Tilki.co'nun alt yapısında güçlü bir örümcek sistemi bulunuyor. Bu sistem her hangi bir acentenin web sitesini hızlı bir şekilde analiz etme, acente otelleri ile Tilki.co'nun referans otellerini eşleştirme ve fiyatları çekip yerleştirme işlemleri otomatik olarak yapılabiliyor. Aynı zamanda belli başlı tanımları otomatik olarak tanıyıp sayfa içeriğine anlayabiliyor ve ne yapacağına kendisi karar verebiliyor.

Fikrin nasıl doğduğuna ilişkin Teknoarge Yönetim Kurulu Başkanı Enes Turan şunları aktardı: " Web üzerinden satış yapan acentelerin Google reklamlarına bağımlı olması ve bu reklamların açık arttırma usulü ile yapılması sebebiyle çok ciddi bir maliyet oluşturuyordu. Acentelerin otel fiyatlarını karşılaştırma fikri, Google'a alternatif bir reklam mecrası oluşturma ihtiyacı üzerine doğdu. Alternatif olmak için farklı ve daha kullanışlı bir şey yapmayı amaçladık ve satın almada ki en önemli faktörlerden biri olan fiyatları toplu halde sunduk. (...) Amacımız kullanıcılarımızı en avantajlı acente ile buluşmalarını sağlamak. "

Tilki.co hizmetinden yararlanmak için www.tilki.co adresini ziyaret edebilirsiniz....

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları