En hızlı satan eğlence aracı

Herkes onu konuşuyor, herkes onunla vakit geçirmek istiyor... Neden mi bahsediyoruz?

Bir rekor daha geldi!

Piyasaya çıkmadan önce aralarında inanılmaz bir rekabet bulunan Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Battlefield 3 hakkında onlarca, hatta yüzlerce farklı yorum yapıldı. Oyuncuların büyük bir kısmı oylarını Battlefield 3'den yana kukandı ama Modern Warfare 3 piyasaya çıktığı anda ortalık sallandı...

Modern Warfare 3 yapılan son hesaplamalara göre, James Cameron'nun Avatar isimli gişe rekortmeni 3D filminden bile daha hızlı satış yapan bir eğlence aracı oldu. Piyasaya çıktığı günden itibaren tam tamına 1 milyar dolarlık satış yapan oyun aynı zamanda bu rakama Avatar gibi bir filmden bile daha hızlı ulaştı.

Activision'a göreyse Call of Duty topluluğu 30 milyon oyuncuya ulaşması için hiçbir engel bulunmuyor. Büyük bir ihtimalle yakın bir zamanda ulaşılacak bu rakam; New York, London, Paris ve Madrid'in toplam nüfusundan daha fazla olacak.

Modern Warfare 3'ün, satış rakamlarının piyasaya çıktığı ilk 24 saatlik süreçte 6.5 milyon kopyaya ulaşması büyük bir ilerleme kaydedeceğinin sinyallerini vermişti. Fakat rakibi olan Battlefield 3'de bu rakamlara yakın zamanda ulaşabilecek güçte ve kalitede bir oyun.

Okuyucu Yorumları