Elon Musk'ı Trolledi, Threads'te bir takipçisine Tesla hediye ediyor

YouTuber MrBeast Threads hesabından bir takipçisine Tesla hediye ettiğini duyurdu. Tesla bilindiği gibi Twitter'ın sahibi Musk'a ait. MrBeast, Guinness'e göre, platform yayına girdikten sonra bir milyon Threads takipçisine ulaşan ilk kişi olmuştu. Abone sayısı 4 milyonu geçmiş durumda.

Twitter'ın yeni rakibi Threads'te 1 milyon takipçiye ulaşan YouTuber Jimmy Donaldson, namı diğer MrBeast bunu kutlamak için bir takipçisine Tesla vereceğini duyurdu.

Donalson, "Threads'in kullanıma açılmasını kutlamak için bu Tesla'yı 48 saat içinde rastgele bir takipçime vereceğim. İnsanların haberi olması için gönderiyi paylaşın" diye yazmış ve fotoğraftaki Tesla'nın kaputundaki Threads sembolü dikkat çekmişti.

Pek çok kişi bu ödülün Tesla'nın CEO'su ve Threads'in rakibi Twitter'ın sahibi Elon Musk'ı trollemek için yapıldığını düşündü. Donaldson 2 gün önce ise bu ödülün kazananını açıkladı ve "Tesla'nın galibi @mklord_!!!!" diye yazdı. Tesla'yı kazanan kişi ise MrBeast'in kendisine "Ekibim sana yarın ulaşacak" dediğini duyurdu.

4 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİ VAR

Donaldson'ın şu an itibariyle Threads'te 4 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Twitter hesabındaki takipçi sayısı ise yaklaşık 21.7 milyon. Bu, ünlü YouTuber'ın verdiği ilk büyük ödül değil. Insider daha önce, yüklediği tüm YouTube videolarına dayanarak 2022'de en az 3,2 milyon dolar nakit dağıttığını haberleştirmişti.

Chip Online'ı Threads'te takip etmek için: https://www.threads.net/@chiponlinetr