Elidor ve Boyner’den Genç Kadınlar için NFT Destekli Burs

Elidor ve Boyner ortaklaşa bir NFT koleksiyonu çıkararak elde edilen gelirler ile genç kadınlara burs imkanı tanıyacak.

Elidor ve Boyner’den Genç Kadınlar için NFT Destekli Burs

NFT'ler her ne kadar genel kullanıcı kısmı tarafından bir yatırım aracı olarak görülse de oldukça önemli konular için de önemli bir araç olarak kullanılabiliyor. Özellikle World of Women gibi NFT koleksiyonları, oldukça spesifik bir konu üzerine piyasaya sürülüyor ve oldukça önemli desteklere aracı olabiliyor. Son olarak bunlara bir örnek de Elidor ve Boyner'den geldi.

Elidor, Boyner ile hazırladığı Dedik Olabilir Koleksiyonu’nu satışa çıkararak Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Gençlik Bursları Fonu’na genç kadınların eğitimi için katkı sağlıyor. Dedik Olabilir isimli koleksiyona ait parçalar Boyner mağazaları, boyner.com.tr ve Boyner uygulamasından satın alınabiliyor. Elidor x Boyner Dedik Olabilir Koleksiyonu’nun tanıtımı, metaverse dünyasında yerini alan Elidor Evreni’nde müzisyen Nova Norda’nın koleksiyona özel çektiği “Güm Güm” klibi ve yeni albümünden seslendirdiği parçalar eşliğinde gerçekleşti.

Unilever Türkiye Kıdemli Saç Bakım Kategori Müdürü Kerem Diramca konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’de her 10 genç kadından 6’sının “hayallerimle aramda engeller var” demesinden hareketle, 2021 yılında Toplum Gönülleri Vakfı ile birlikte Kendi Yolumuzda adında bir projeyle yola çıktık. Projemizde özellikle eğitim alanına odaklanarak genç kadınların hayallerine giden yoldaki engelleri aşabilmeleri konusunda onlara destek sağlıyoruz. Kendi Yolumuzda, zamanın ihtiyaçlarına göre kendini şekillendirmeye devam eden bir proje ve koleksiyon iş birliğimiz de bunun güzel bir örneği. “Dedik Olabilir”e dönüşen güçlü mesajımızı insanların üzerlerinde taşıyacak olması heyecan verici. Daha heyecan verici olan ise bu mesajın eğitim konusunda bir dayanışmaya dönüşmesi. İnsanların desteği, TOG ve Boyner iş birliğiyle, üniversite eğitimlerine destek olduğumuz genç kadınların sayısını hep birlikte artıracağız. Elidor Evreni’nin kapılarını da bu anlamlı proje ile açtığımız için ayrıca çok mutluyuz. Elidor Evreni, gelecekte de yenilikçi ve yaratıcı deneyimlere ev sahipliği yapacak”

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.