Elektrikli bisikletler İstanbul sokaklarında!

Aktif İleti, elektrikli bisikletli dağıtım kanalıyla doğayı koruyan ilk kurye şirketi oldu.

Elektrikli bisiklete yatırım!

Sürdürülebilirlik felsefesiyle dağıtım sektöründe bir ilke imza atan Aktif İleti, ülke çapında elektrikli bisiklet kullanımına geçerek doğayı koruyan Türkiye'nin ilk dağıtım şirketi oldu. Bir ay önce ST MAX marka elektrikli bisikletler satın alarak, belirlenen acentelerinde kullanmaya başlayan Aktif İleti, böylece hem küresel ısınmaya hem de çevre kirliliğine karşı önemli bir adım atarak doğanın korunmasına büyük bir katkıda bulunmuş olacak.

Kısa bir süre içinde elektrikli bisikleti Türkiye çapında kullanıma sokacak olan Aktif İleti, yaptığı yatırımın geri dönüşünü ise 6 ay içinde almış olacak. Aktif İleti'nin bu adımı, her gün binlerce motorlu kuryenin yola çıkarak önemli bir çevre kirliliğine neden olduğu Türkiye'de, bir dağıtım şirketi tarafından atılmış en önemli çevreci adım olma özelliğine sahip. Aktif İleti, zaman içinde elektrikli bisiklet filosunu daha da büyütmeyi planlıyor.

1 TL'ye 80 km yol katediyor

1 TL'ye 80 km yol katediyor

Sağlıklı, temiz, çevre dostu, ekonomik ve sessiz bir yöntem
Aktif İleti, elektrikli bisiklete geçerek temiz ve çevre dostu bir yönteme geçen Türkiye'nin ilk dağıtım şirketi. Bu girişimi sayesinde Aktif İleti sadece çevreyi korumakla kalmıyor, aynı zamanda hava kirliliğine katkıda bulunmayarak insan sağlığına çok önemli bir katkıda bulunmuş oluyor. Kolay kullanımıyla çalışanlara daha pratik bir ulaşım imkanı sunan elektrikli bisikletler, sessiz olması sayesinde de ses kirliliğini önlüyor. Elektrikli bisikletler, çalışanların performansını artırarak daha hızlı ve sağlıklı bir ortamda teslimat yapmasını da mümkün kılıyor.

Sadece 1 TL'ye 80 km yol kat ediyor

Herhangi bir prizden şarj olabilen elektrikli bisikletin aküsü, gerektiğinde çıkartılarak bisikletten ayrılarak da toplam 8 saatte şarj edilebiliyor. Yani akşam bisikletlerini şarja takan Aktif İleti kuryeleri, sabah dolmuş bir şarjla yola çıkıyorlar. Sadece 1 TL tutan bu şarj sayesinde kuryeler gün boyunca 80 km yol kat edebiliyorlar. Kuryeler pedal kullandıkları takdirde ise aküyü %30 oranında şarj edebiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları