Konami'nin futbol oyunu eFootball 700 milyon indirmeye ulaştı

KONAMI, amiral gemisi futbol oyunu eFootball'un dünya çapında 700 milyondan fazla indirildiğini duyurdu. Bu başarıyı kutlamak amacıyla firma 11 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında oyun içi bir kampanya düzenliyor.

Konami'nin futbol oyunu eFootball 700 milyon indirmeye ulaştı

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla eFootball'un dünya çapında toplam 700 milyon indirmeyi aştığını duyurdu. Bunu kutlamak amacıyla KONAMI, 11 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında oyun içi bir kampanya düzenliyor.

Kampanya kapsamında, kullanıcılar bu 3 hafta boyunca oyuna giriş yaptığında haftada 1 adet olmak üzere toplamda 3 tane Haftanın Oyuncusu (POTW) elde etme şansına sahip olacak. Ayrıca kampanya dönemi boyunca giriş bonusu olarak her gün 1 adet Worldwide Chance Deal de kullanıcılara hediye edilecek.

Bu süre boyunca kullanıcılar, çeşitli Tur Etkinlikleri, Mücadele Etkinlikleri ve eFootball Liglerine katılarak toplamda 200.000 GP, 210 eFootball Coins ve çok daha fazlasını kazanma şansı elde edecek.

KONAMI 2023 Aralık ayında, e-spor turnuvalarına bir dizi değişiklik getireceklerini belirterek eFootball Championship Club etkinliklerini duyurmuştu. Etkinliklerde, dünyanın dört bir yanından oyuncu, bölgesel oyun içi elemelerde karşı karşıya gelecek ve turnuvalarda partner kulübü temsil edebilmek için yarışacaklar. Bu bağlamda FC Bayern München Kulüp Etkinliği, 15 Ocak Pazartesi günü başlayacak.

Ayrıca KONAMI'nin Asya Futbol Konfederasyonu ile olan ortaklığı ile gerçekleşecek Asian Cup Qatar 2023'de yarışan Asya kıtasından 10 takım için 10 farklı Chance Deal’dan oluşan özel bir oyuna giriş hediyesi de kullanıcıları bekliyor. Bununla birlikte kullanıcılar, Malezya, Tayland ve Endonezya'dan 3 Epik oyuncuya da sahip olma şansını yakalayacak.