Edimax'tan 450Mbps kablosuz router!

Edimax'ın yeni routerı, farklı bant genişliklerinde farklı cihazlarla çalışabiliyor! İşte işlevleri

Edimax'tan hızlı WiFi router!

Edimax Technology, bugün çok fonksiyonlu, yüksek performanslı BR-6675 450Mbps kablosuz Dual-Bant router'ı takdim ediyor. Bu yüksek seviye router herhangi bir ev ağının kalbi olmaya aday. Akıllı telefonlar, tabletler, akıllı TV'ler, VoIP (voice over IP) cihazlar ve dijital medya alıcıları gibi ev ağına ve eğlencesine yönelik aygıtlarla muntazam bir şekilde çalışabilir. BR-6675nD kullanıcılara hızlı kablolu veya kablosuz internet deneyimi yaşattırmak için tasarlanmış.

Bu iQ router'ın eş zamanlı dual-bant (2.4GHz & 5GHz) kablosuz bağlanma özelliği ve gigabit Ethernet portları sayesinde kullanıcılar yüksek ağ hızına, kablosuz sinyal alımına ve kullanım kolaylığına rahatlıkla ulaşabilirler.802.11n standardına göre tasarlanmış olan BR-6675nD 450Mbps ağ hızına kadar ulaşabilir. Gigabit Ethernet teknolojisi ise kablolu aktarım hızını 1000Mbps'a kadar çıkarabilir. Ek olarak, bu iQ router'ın eş zamanlı dual-bant yeteneği, bu aletin 2.4GHz ve 5GHz bant genişliklerinde aynı anda minimum sinyal karışımı ve iyi bir cihaz kullanımını sağlar.

Eş zamanlı Dual-Band (2.4GHz & 5GHz) bağlantısı

Kullanıcılar akıllı TV'lerine 5GHz bandında internet erişimi verirken, ağ kameralarına ve dizüstü bilgisayarlarına 2.4GHz bandında internet erişimi sağlıyor. Gigabit Ethernet portları ise büyük dosyaları NAS cihazlara iletmek için birebirdir.

Özellikleri

' Kablosuz 802.11a/b/g/n standartlarıyla uyumludur.
' Maksimum 450Mbps'a kadar kablosuz internet hızı
' Eş zamanlı Dual-Bant bağlantısı (2.4GHz & 5GHz)
' 1 adet gigabit WAN port ve 4 adet gigabit LAN port
' 3 adet sökülebilir 3dBi dual-bant anteni
' Kolay ve etkili bant genişliği yönetimi için iQoS
' Kablosuz sinyali aktive-deaktive etmeye yarayan Wi-Fi tuşu
' WPS tuşu

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları