Dyson'ın akıllı saç kurutma makinesi Supersonic Nural Türkiye’de satışa sunuldu. İŞte fiyatı ve özellikleri!

Dyson'ın yeni şekillendirme teknolojisi Supersonic Nural akıllı sensörlerini kullanan saç kurutma makinesi Supersonic Nural Türkiye’de satışa sunuldu.

Dyson'ın akıllı saç kurutma makinesi Supersonic Nural Türkiye’de satışa sunuldu

Dyson'ın yeni şekillendirme teknolojisi Supersonic Nural akıllı sensörlerini kullanan, ısıyı ve hava akımını otomatik olarak azaltan ve saç derisini hasardan korumaya yardımcı olan yeni bir saç derisi koruma modu ile donatılan akıllı saç kurutma makinesi Supersonic Nural Türkiye’de satışa sunulduğu açıklandı.

Ceramic Patina & Topaz veya Vinca Mavisi & Topaz renk paletine sahip kapak tasarımıyla da ilgi çekici görünen Dyson Supersonic Nural, böylece içindeki teknolojiyi gösterebiliyor. Peki, Dyson Supersonic Nural'ın sahip olduğu teknolojiler neler?

Dyson Supersonic Nural özellikleri neler?

Dyson Supersonic Nural, hava akım hızını ve sıcaklığını otomatik olarak ayarlamasının yanı sıra bunu ileri seviyeye taşıyabiliyor. Saça ve saç derisine yaklaştıkça ısı otomatik olarak saç derisi için optimum sıcaklık olan 55°C'ye düşüren makine, kurutma hızını da artırabiliyor. Yine saç derisi koruma modundayken, üzerindeki LED ışığın rengi makinenin kafaya olan uzaklığına bağlı olarak otomatik olarak soğuk mavi veya sarı (düşük ısı), turuncu (orta ısı) ve kırmızı (yüksek ısı) arasında değişebiliyor. Ayrıca cihazda şekillendirme işlemleri arasında kararsız kalındığında ısıtıcıyı otomatik olarak devre dışı bırakan, hava akımını ve gürültüyü azaltan hareket algılayıcı bir ivmeölçere de yer alıyor.

Dyson Supersonic Nural fiyatı ne kadar?

Dyson Supersonic Nural, şu an 18 bin 999 TL'ye satın alınabiliyor.