Düşük fiyatlı bir Galaxy Watch nihayet geliyor mu?

Samsung'un Galaxy Watch serisinin uygun fiyatlı versiyonu Galaxy Watch FE sızdı. İşte yeni akıllı saatin muhtemel özellikleri ve fiyatı...

Düşük fiyatlı bir Galaxy Watch nihayet geliyor mu?

Görünüşe göre Samsung, Galaxy Watch'un daha ucuz bir FE versiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. X'te @Sudhanshu1414 tarafından paylaşılan bazı görsellere göre, 40 mm'lik cihaz mavi, siyah ve pembe renkleriyle gelecek.

Görsellerin yanı sıra, gönderide 1,2 inç OLED ekran ve 30 saatlik pil ömrü de dahil olmak üzere sızdırılan bazı özellikler yer alıyor. Saatin Galaxy Watch 4 ile aynı Exynos W920 çipin yanı sıra 1,5 GB RAM ve 16 GB depolama alanına sahip olacağı söyleniyor. Ayrıca Samsung'un One UI Watch 5 sistemiyle birlikte gelmesi bekleniyor.

Samsung, şimdiye kadar hiçbir akıllı saat serisinde FE olan bir versiyon piyasaya sürmedi. Bunun yerine bütçe dostu FE damgasını akıllı telefonlarında kullandı. Ancak Samsung gerçekten bir Galaxy Watch FE modeli geliştiriyorsa, bu model 299 dolarlık Galaxy Watch 6'dan daha ucuz olacak. Öyle ki X'teki bir gönderide, @MysteryLupin adlı kullanıcı yeni cihazın 199 Euro'ya satılacağını iddia ediyor.

Samsung'un Temmuz ayında gerçekleşmesi beklenen bir sonraki Unpacked etkinliğinde üç yeni akıllı saati piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor. Şirket'in Galaxy Watch 7, Galaxy Watch FE ve Galaxy Watch Ultra'yı tanıtarak giyilebilir ürün gamını Apple'ınkine biraz daha benzetmesi bekleniyor.