Dünyanın en akılsız hırsızı ile tanışın...

Laptop çalan bu adam, daha sonra yaptıklarıyla "en akılsız hırsız" ünvanını rahatlıkla alabilir...

Dünyanın en akılsız hırsızı!

Facebook'ta polislerle dalga geçen hapis kaçağı gündemden yeni yeni düşerken, ilginç bir suç olayı daha yaşandı. Bir başkasının dizüstü bilgisayarını çalan suçlu, daha sonra o dizüstü bilgisayar ile kendinin bir portre fotoğrafını çekti ve çaldığı kişinin profiline yükledi. Hırsız, Facebook'ta dünyanın en yüzsüz suçlusu olarak isim yapmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında 19 yaşındaki Rodney Knight Jr, Washington Post'ta çalışan gazetecilerden Marc Fisher'ın evine girerek nakit para, bir kışlık mont ve gazetecinin 15 yaşındaki oğluna ait olan dizüstü bilgisayarı götürdü. Buraya kadar her şey normal gibi görünse de, sonrasında yaşananlar "pes" dedirtecek kadar ilginç. Haberimizin ikinci sayfasında...

Facebook'ta hava atmaya çalışınca...

Facebook'ta hava atmaya çalışınca...
Hırsız işte böyle poz verdi...

Gazeteci Fisher, raporunda şöyle bir açıklamada bulundu: "Ona göre büyük olan bu başarısını gösterme zorunluluğunda hissetmiş kendini; oğlumun bilgisayarını açıp masa üstündeki bir miktar nakit para ve çaldığı (daha yeni aldığımız) kışlık mont ile bir fotoğraf çekmiş. Sonra da bunu tam 400 arkadaşı bulunan oğlumun Facebook profiline yüklemiş."

İşlenen suç hakkında araştırma yapan başkent polis ekibinden olan polis memuru Kyle Roe ise "Çok şey gördüm ama itiraf etmeliyim ki bu, gördüğüm en aptalca suçtu." şeklinde bir demeç verdi.

Ocak ayının başlarında dar sokaklarından birinde yakalanıp kelepçelenen bu 'şövalye', tam o sırada toplanıp kaçmaya çalışıyordu. Salı günü yüksek mahkemeye çıkarılmış olan suçlu, bundan önce de hırsızlık ve ruhsatsız şekilde silah taşıma suçlarından sicilini kabartmıştı.

Okuyucu Yorumları