Kült filmin yıldız oyuncusu Drew Barrymore, E.T.'nin gerçek olduğuna inanıyormuş

Sinema dünyasının klasik filmlerinden E.T.’nin oyuncuları, filmin 40’ıncı yıldönümünü kutlamak için bir araya geldi. Bu birleşmede ortaya, çok ilginç anekdotlar da çıkmış gibi görünüyor.

E.T.'nin gerçek olduğunu inanıyormuş

Sinema dünyasının en önemli filmlerinden biri olan E.T., bu yıl 40’ıncı yaşını kutluyor. Drew Barrymore’un oyunculuk kariyerinin henüz başında bir çocuk olarak yer aldığı filmde Barrymore'un, E.T.’nin gerçek olduğunu sandığı ortaya çıktı.

The Drew Barrymore Show'da yakında yayınlanacak özel bir programda, E.T.'nin orijinal kadrosu, yönetmen Stephen Spielberg'in klasik filminin yapım aşamasını anmak üzere yeniden bir araya geldi. Film, bu yıl 40’ıncı yılını kutluyor ve bu dönüm noktasının anısına yeni bir gösterimi de yapılacak.

Barrymore'un gündüz kuşağı talk show'unda bir araya gelen E.T. kadrosunda ilginç diyaloglar geçmiş gibi görünüyor. The Drew Barrymore Show’un resmi Twitter hesabından yayınlanan bir kesitte, Barrymore’un E.T.’nin gerçek olduğunu düşündüğü sahne de anlatılmış.

E.T. ile Barrymore’un baş başa konuşması gereken bir sahnede, E.T.’nin üşüdüğünü düşünen Barrymore, yanındaki kostüm görevlisinden ona bir atkı vermesini istemiş. Ayrıca Barrymore’un zaman zaman E.T. ile konuştuğu da filmdeki oyuncu arkadaşları tarafından programda anlatılıyor. Böylesine içten bir anı öğrenmek için sabırsızlanıyoruz doğrusu. Bölüm yayınlanıp Drew Barrymore YouTube sayfasına düştüğünde daha fazlasını öğrenebileceğiz.