Donald Trump destekçileri, sosyal medyada bunu da yaptı

Yapay zeka tarafından üretilmiş içeriklerle ABD'li seçmeni öyle bir kandırıyorlar ki, ABD seçmeni artık göçmenlerin sokaklardaki kedileri kesip yediğine bile inanıyor...

Donald Trump destekçileri, sosyal medyada bunu da yaptı

ABD eski başkanı ve Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump'ın destekçileri, geçtiğimiz Pazartesi günü sosyal medya platformu X'i kedi ve ördek resimleriyle doldurdu.

Trump seçmenleri ülkede istemedikleri göçmenlerin kedileri ve ördekleri yediği iddiasının ardından, Trump'ın kedileri ve ördekleri kurtarırken gösteren ironik yapay zeka içerikleri oluşturdular.

Medyaya çıkan bazı (muhtemelen sahte) haberlere göre, Ohio'nun Canton kentinde 27 yaşındaki bir kadının geçen ay bir kediyi öldürdüğü ve bir parçasını yemeye çalıştığı iddia edildi. Trump destekçileri Pazartesi günü bu hikayeyi destekleyen sahte bir bağlantı da paylaştılar. Öte yandan aşırı sağcıların ısrarına rağmen kadının Haiti'den gelen bir göçmen olduğuna dair hiçbir kanıt yok.

Trump destekçileri şimdi bu iddiayı tam bir eğlence konusuna dönüştürdüler. Bu yüzden de X'i Trump'ı masum ördekleri ve tatlı kedileri kurtardığı yapay zeka görüntüleriyle doldurmaya devam ediyorlar.