Doğu Yücel'den Varolmayanlar kitabı!

"Okul" filminin senaryosunu yazan Doğu Yücel'in bu kitabı, sizi maceradan maceraya sürükleyecek!

Sihirli bir dünyayı aralayın!

'Küçük Kıyamet" ve "Okul" filmlerinin senaryolarını yazan Doğu Yücel, sinematografik bir hikayeyle tekdüze gerçekliğin tam ortasına kalemini saplıyor ve sihirli bir dünyanın kapısını aralıyor.

Daha fazla bilgi için:
www.duslervekabuslar.com

Doğu Yücel imza günleri:
12 Kasım İstanbul Kitap Fuarı Doğan Kitap saat 16.30
10 Aralık İzmir Alsancak D&R 15.00


Hayalet Kitap ve Düşler, Kabuslar ve Gelecek Masalları'nın yazarı Doğu Yücel'den hayatı, varoluşu ve düzeni sorgulayan yeni bir hayalperest manifesto.

Varolmayanlar; bir nevi avangart absürt, fantastik, eğlenceli, varoluşçu, bir yandan fantastik, diğer yandan yeraltı edebiyatı ile dirsek temasında bir macera kitabı.

Kaos çağı başlamıştır ve bu sırada İstanbul'daki bir çöplükte bulunan tufaf bir günlüğün, olan biteni anlamak için "anahtar" olduğu iddia edilmektedir. Günlükte yazılanlar, genç bir işadamının yaşamından ilk bakışta "olağan" kesitleri içermektedir. İşe geliş gidişleri, arkadaşları ve sevgilisiyle ilişkileri, ölen babasının kendisine öğrettikleri...

Günlük ilerledikçe, genç adamın babasının dünyasını anlamaya çalışırken, kendi dünyasını anlamlandırmaya çalıştığını fark ederiz. Sayfaları çevirdikçe karşımıza bir "gizli teşkilat" çıkar ve mücadele içindeki "Hayalciler" ile "Gerçekçiler"in yaşamlarına tanık oluruz. Yer yer mizahi ve alabildiğine gerçekçi, çoğu zaman da absürt ve fantastik yanlar barındıran bir roman.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları