Dogecoin Vakfı Yeni Geliştirme Fonunu Açıkladı

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in arkasındaki girişim olacak Dogecoin Vakfı, yeni geliştirme fonunu açıkladı.

Dogecoin Vakfı Yeni Geliştirme Fonunu Açıkladı

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in arkasındaki girişim olacak Dogecoin Vakfı, yeni geliştirme fonunu açıkladı. Bu girişim Dogecoin Core’un yeteneklerinin sürekli gelişimini ve iyileştirilmesini teşvik etmeyi amaçlıyor.

Dogecoin Vakfı ve yönetim kurulu, yakın zamanda yeni bir geliştirici fonu oluşturduklarını duyurdu. Vakıf, Dogecoin Core platformunun gelişimi desteklemek adına fon için 5.000.000 Dogecoin (DOGE) ayırdı.

Geliştirme fonu, mevcut çekirdek geliştiriciler ve yönetim kurulu başkanı imza sahipleri tarafından yönetiliyor. Tüm ödemeler her yayın döngüsü sırasında Vakıf tarafından kullanılan tüm sosyal medya platformlarında izlenecek ve raporlanacak. Söz konusu ödemeler, mevcut Dogecoin Core bahşiş programına dayalı ağırlıklı bir sisteme göre yapılacak.

Fon, Dogecoin Vakfı yönetim kurulu tarafından seçilen emanetçilerin beş imzasından üçü tarafından korunan çoklu imzalı bir cüzdan kullanılarak güvence altına alındı. Vakıf açıklamasında, 500.000 DOGE’nin her büyük ya da küçük güncelleme için her çekirdek sürümde kredilendirilen katkıda bulunanlara ödeneceği açıklandı. Son olarak Dogecoin Vakfı’nın yönetim kuruluna Marshall Hayner katılmıştı.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.