Diablo 3'ün resmi olmayan çıkış tarihi

Diablo 3 ön satışta, resmi olmayan çıkış tarihi ve oyundan en son ekran görüntüleri bu haberimizde!

Diablo 3 çok yakında!

Diablo 3'ün çıkış tarihiyle ilgili Blizzard resmi bir açıklama yapmadı. Bununla birlikte Sendit'in Diablo 3 için sipariş almaya başlaması heyecan yarattı.

Oyunun fiyatı 32.89 sterlin olarak belirtilmiş. Ön sipariş verenlere ulaştırılma tarihi ise 27 Kasım 2009. Gerçekten Blizzard oyunu yılbaşı olmadan satışa çıkartma kararı aldı mı, işte bu bilinmiyor. Bu adrese tıklayarak kendi gözlerinizle görebilirsiniz: www.sendit.com/games/platforms/pc/diablo-3

Henüz bütün oyuncu sınıfları ortaya çıkmamışken oyunun çıkışının bu kadar yakın olduğuna inanmak güç. Oyunda yer alması planlanan beş karakter sınıfından şimdilik ortaya çıkanlar Barbarian, Witch Doctor, Wizard ve Monk oldu. Son karakter ise belirsizliğini koruyor. Monk karakterinin enfes dövüş hareketlerini ve yeni Diablo III haritalarından birini görmek için galerimize bakmayı unutmayın.

Haberin devamında: Diablo 3'ün evreni Sanctuary...

Diablo III'te Borderlands...

Diablo III'te Borderlands...
Monk'un tanıtımı bu topraklarda yapıldı...

Diablo evreni olan Sanctuary oldukça karanlık bir yer. Cehennemden çıkma yaratıklarla, büyüyle dolu ve kahramanların oldukça az bulunduğu bir diyar. Oyuncular güçlü kahramanların rolünü üstlenerek yer yüzünden kötülüğü temizlemeye çalışıyor. Diablo 3 ile ilgili detaylı bilgiyi bağlantıdaki ön incelemeden alabilirsiniz: Diablo 3 ön incelemesi!

İşte ön incelemeden küçük bir alıntı: "Vurdukça, parçaladıkça düşmanların parçaları ve kanları savruluyor. Duvarlar yıkılıyor, hatta duvarları biz düşmanların üzerine yıkabiliyoruz. Geçeceğimiz bir köprü çökebiliyor ve biz karşıya atlayıp devam edebiliyoruz! Masalar, kütüphaneler ve çevredeki eşyalar parçalanabilir ve zaten savaşların harareti içerisinde etrafta deli bir yıkım oluşuyor. Bu arada biz yukarılardan giderken aşağıda, çok aşağıda gölgeler arasında ilerleyen dev gibi bir yaratık bir an geçip gidiyor."

Diablo III'ün özelliklerini bir kenara bırakıp haberin başına dönersek, Monk karakteri tanıtılalı çok olmadı ve son karakter açıklanmadı.Oyunun sistem gereksinimleri bile belli değilken ve sonuçta iki aydan daha az bir süre işaret edilirken bakalım Blizzard bu işe ne diyecek?

Okuyucu Yorumları