Dexter Morgan geri dönüyor! Dexter: Original Sin'den ilk kareler yayınlandı

Yayınlandığı dönem dünyanın pek çok yerinde hayran kitlesi edinen Dexter dizisi yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu kez Dexter'în gençlik yılları ve yaşadıkları anlatılacak...

Dexter Morgan geri dönüyor! Dexter: Original Sin'den ilk kareler yayınlandı

Paramount+ With Showtime, "Dexter: Original Sin" adlı prequel (öncesi) dizisinin ilk görüntülerini yayınladı. Fotoğraflar, izleyicilere orijinal dizinin ana karakterlerinin genç versiyonlarını tanıtıyor: Patrick Gibson Dexter Morgan rolünde, Christian Slater Harry Morgan rolünde ve Molly Brown Debra Morgan rolünde.

dexter

10 bölümlük gerilim dizisi, Michael C. Hall'un canlandırdığı Dexter karakteriyle ilk tanışmamızdan 15 yıl öncesini konu alarak, eğitimdeki genç seri katilin hikayesini anlatacak. Hall, 2006-2013 yılları arasında yayınlanan Showtime dizisinde ikonik TV karakterini canlandırmıştı ve 2021'deki sınırlı dizi "Dexter: New Blood"da rolünü tekrarlamıştı.

Orijinal "Dexter" dizisinin yapımcısı Clyde Phillips, henüz yayın tarihi belli olmayan "Original Sin" için yeniden bu görevi üstleniyor.

Dexter: Original Sin Konusu

dexter

Dizinin özeti ise şöyle: 1991 Miami'sinde geçen "Dexter: Original Sin", Dexter'ın (Gibson) öğrencilikten intikamcı bir seri katile dönüşümünü anlatıyor. Kana susamış dürtüleri artık görmezden gelinemediğinde, Dexter içindeki karanlığı kontrol etmeyi öğrenmelidir. Babası Harry'nin (Slater) rehberliğinde, toplumdan temizlenmesi gereken insanları bulup öldürmek için bir Kod benimser. Bu, Miami Metro Polis Departmanı'nda adli tıp stajına başlayan genç Dexter için özellikle zorlu bir mücadeledir.

Oyuncu Kadrosu

dexter

Oyuncu kadrosunun geri kalanında Aaron Spencer rolünde Patrick Dempsey, Angel Batista rolünde James Martinez, Maria LaGuerta rolünde Christina Milian, Vince Masuka rolünde Alex Shimizu, Bobby Watt rolünde Reno Wilson ve Tanya Martin rolünde konuk yıldız Sarah Michelle Gellar yer alıyor.

dexter

"Dexter: Original Sin," Clyde Phillips (Dexter, Nurse Jackie) tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Showtime Studios ile Counterpart Studios tarafından üretilen bir dizi. Yapımcılar arasında Scott Reynolds, Michael C. Hall, Mary Leah Sutton, Tony Hernandez ve Lilly Burns de bulunuyor. Dizi, Robert Lloyd Lewis tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Michael Lehmann tarafından yönetilen bir proje.