Dev birliktelikten çıkabilecek 6 ürün!

Google ve Motorola'nın bir araya gelmesi, hangi yeni cihazları ortaya çıkartacak? İşte cevabı...

"Googorola"nın 6 ürünü!

Google, 12 milyar dolar karşılığında satın aldığı Motorola ile sadece Android telefonlardan öte faydalar elde edeceğinin üzerinde duyuyor. Arama devi, bu birlikteliğin "yeniliği hızlandıracağını" söylüyor. Bu yazımızda, Motorola'nın satın alınması ile ortaya çıkabilecek yeni veya daha gelişmiş 6 Google ürününü ele alacağız:

Google TV: Birlikteliğin telefon dışındaki en önemli kazançlarından bir tanesi, Motorola'nın kablo şirketleriyle olan sağlam ilişkisi sayesinde setüstü kutularda/Google TV'de olabilir.

Hepsi bir arada genişbant çözümü: Kablo ve DSL modemlerde büyük bir isim olan Motorola, Google'ın fiber ağını genişletmekte etkili olabilir.

Google Voice ev telefonları: Google'ın son zamanlarda Google Voice'i genişletmek üzere çalıştığını biliyoruz. Motorola ise sabit hat telefonları üretiyor. Dolayısıyla iki devin güçlerini birleştirerek bir Google VoIP ev telefonu ortaya çıkarması mümkün olabilir.

Google GPS, Bluetooth ve uzaktan erişim yazılımı

Google GPS, Bluetooth ve uzaktan erişim yazılımı
Google yeni ses komutlarını Google Voice, Maps, Music beta ile entegre edebilir

Google GPS: Motorola, GPS navigasyon cihazlarında Motonav adında bir teknoloji kullanıyor. Meydana getirilebilecek Google Earth ve Street View ile entegre Google markalı navigasyon cihazları, başarılı olabilir.

Google Bluetooth: Google'ın Motorola'nın bluetooth kulaklıkları üzerinde çalışıp çalışmayacağını zaman gösterecek.

Google uzaktan erişim yazılımı: Motorola'nın Timbuktu adında bir uzaktan erişim yazılımı bulunuyor. Google, bu tür bir ürün ile bulut teknolojilerine yeni bir işlev katmayı düşünebilir. Chromebook'unuza her yerden erişebilmek gibi.

Okuyucu Yorumları