Deadpool'un ardından, Wolverine'in "sert poposu" için de artık bir kontrol kolu var

Microsoft, Deadpool'un ardından Wolverine'in "adamantiyum kadar sert poposu" için de bir Xbox kontrol kolu tanıttı. Ama bu kontrol kollarına sahip olmak çok da kolay değil.

Deadpool'un ardından, Wolverine'in "sert poposu" için de artık bir kontrol kolu var

Hayranların heyecanla bekledikleri Deadpool ve Wolverine filmi yaklaşırken, Microsoft ve Marvel Studios tanıtım amaçlı yeni Xbox Kablosuz Kontrol Kolu için ortaklık kurdu. Deadpool'un çok tartışılan, "yuvarlatılmış poposundan" esinlenen Xbox Cheeky Controller yalnızca bir hafta önce tanıtılmıştı ve şimdi de Wolverine’in “Adamantiyum kadar sert poposu” kendi kontrol koluna kavuştu.

Microsoft’un yayınladığı tanıtım görselinde açıkça görüldüğü üzere, kontrol kolunun Deadpool sürümü gibi, bu Xbox kontrol kolunun da ana özelliği aşırı büyük arka kısmı. Bu yeni tasarımla olağan pil bölmesine nasıl erişilebileceği belli olmasa da, bu Xbox Kablosuz Kontrol Kolunun diğer tüm işlevleri standart bir kumandayla aynı olacağı tahmin edilebilir.

Wolverine’in filmde giyeceği ikonik sarı takım elbise, doku ve renkten yan taraftaki mavi vurgulara kadar her şeyle birlikte kontrol kolunda yer alıyor. Microsoft, bir Xbox Wire gönderisi aracılığıyla yaptığı açıklamada “Deadpool tarafından tasarlanan özel Xbox Kablosuz Oyun Kontrol Kolunun piyasaya sürülmesinin ardından, dünyanın dört bir yanındaki hayranlar Logan’ın Adamantium kadar sert poposu (elbette bir kontrol cihazında) için isteklerini haykırdı” dedi ve devam etti: “Ve biraz dostça rekabete karşı koyamadığımız için (kesinlikle öfkesinden korktuğumuz için değil), ekibimiz doğrudan Wolverine’den ilham alan bu özel Xbox Kablosuz Kontrol Kolunun üretimine başladı.

Ne yazık ki, kontrol kolunun Deadpool sürümü gibi bu özel sürümü de Microsoft tarafından satılmıyor ve bu kontrol kolunu elde etmenin tek yolu, şirketin Instagram sayfasında yürüttüğü en son çekilişleri kazanmak gibi gözüküyor.