DDR2 fiyatına DDR3 Bellekler

DDR3 Teknonojisine geçemeyen performans meraklıları, DDR2 fiyatına DDR3 belleklere sahip olabilecek.

DDR2 fiyatına DDR3

Corsair'ın DDR3 RAM'ler için kullandığı ve DHX adını verdiği soğutma teknolojisi sayesinde, ısı iletimi daha kolay ve etkili olarak sağlanabiliyor, üstelik kullanıcılılar bu teknolojiye DDR2 fiyatına sahip olabiliyorlar.

Corsair'ın geliştirmiş olduğu yenilikçi bir ısı dağıtım sistemi olan DHX (Dual Path Heat Xchange), iki yollu ısı iletim sistemini kullanarak hem PCB, hem de PCB üzerindeki bileşenleri soğutmaya yönelik bir yapıya sahip. DHX modelli soğutucularda kullanılan PCB, özel olarak diğerlerine oranla daha uzun tutuluyor. Bu sayede bellek üzerindeki soğutuculara ısı iletiminin daha kolay ve etkili olarak sağlanabiliyor.

DHX, üzerindeki soğutucunun tarağı andıran görüntüsü ve kullanılan maddenin alüminyum olması sebebiyle bileşenlerden ve PCB'den çekmiş olduğu ısıyı çok hızlı ve kolay bir şekilde kasa içindeki hava akımına bırakıyor. Bu sayede RAM'lerin performanslı çalışabilmesi için gereken etkili soğutma sağlanmış oluyor. Performans meraklılarının daha az ücretle daha fazla performans ve yeni teknolojilerini kullanmalarını sağlayacak olan fiyatlandırmasıyla Corsair, DHX soğutucusuna sahip 2x1 GB 1333 MHZ ve CAS9 özelliklerine sahip TWIN3X2048-1333C9DHX belleklerin fiyatını 149 USD olarak kulalnıcılarıyla buluştururken, DHX soğutucusuna, 2X1 GB 1600 MHZ ve CAS7 gibi hızlı bir tepki süresine sahip TWIN3X2048-1600C7DHX belleklerinin 379 USD'lık fiyatlarıyla Corsair piyasaya iyi bir giriş yapıyor.

Performans ve kalite konusunda, teknoloji tutkunlarının yakından takip ettiği, kullanıcılardan her zaman olumlu yorumlar alan Corsair, üretmiş olduğu üç ayrı serisi bulunan yüksek kalite güç kaynakları HX, TX ve VX serilerinin tamamını yakın bir zamanda Türkiye'de satışa sunacak.Tamamı Japon üretimi olan, yüksek amper (beslenme) değerlerine sahip, aynı zamanda 80+ onayı taşıyan Corsair güç kaynakları, düşük ses seviyesi ve yüksek verimliliği ile ön plana çıkıyor.

Bilgi:
Dijital Trend
Tel: (0212) 266 87 70

Okuyucu Yorumları