"Cumhurbaşkanını uzaylılar mı kaçırdı?"

Bir Cumhurbaşkanını "Beni uzaylılar kaçırdı!" dedi. Ama işin esas ilginç yanı bu değil! İşte devamı

"Uzaylılar mı kaçırdı?"

Geçtiğimiz günlerde kendisini uzaylıların kaçırdığını öne süren Cumhurbaşkanı Kirsan Ilyumzhinov'un iddiası, ciddi bir soruşturmaya doğru gidiyor.

Kirsan Ilyumzhinov bir Cumhurbaşkanı, dolar milyoneri zengin bir işadamı üstüne üstlük de oldukça zeki biri: Dünya Satranç Birliği'nin başkanı.

Rusya Federasyonu'nda vekiller tarafından Medvedev'in, Kalmukya Cumhurbaşkanı Ilyumzhinov'un iddialarının araştırılmasını istendi. Ancak istek sadece bu iddianın doğruluğunun araştırılmasından ibaret değil!

Şaşırtıcı olan, isteğin ikinci kısmı oldu...

Devlet sırlarını açıkladı mı?

Devlet sırlarını açıkladı mı?
Hikaye başka şeyleri mi örtüyor?

Eğer uzaylılar gerçekten Ilyumzhinov'u kaçırdıysa, Kalmukya Cumhurbaşkanı'nın önemli devlet sırlarını aktarıp aktarılmadığının soruşturulması isteniyordu.

Milletvekili Andre Lebedev bununla da kalmadı, uzaylılarla karşılaşılması durumunda uyulması gereken resmi bir rehber olup olmadığını da sordu. Üstelik şaka yapar gibi bir hali de yoktu...

CHIP Online'ın yorumu:
Milletvekili Andre Lebedev gerçekten uzaylı kaçırması ihtimalinden ziyade, Cumhurbaşkanı'nın insanlar tarafından kaçırıldığını düşünüyor olabilir. Uzaylı hikayesi, hikayeyi inanılmaz hale getirmek için bir örtbas olabilir.

Okuyucu Yorumları