Concord'dan ilham alan, gelmiş geçmiş en pahalı DualSense tanıtıldı

Sony, PlayStation 5 için piyasaya süreceği gelmiş geçmiş en pahalı DualSense modelini resmi olarak tanıttı.

Gelmiş geçmiş en pahalı DualSense tanıtıldı

Sony, yaklaşmakta olan çok oyunculu nişancı oyunu Concord'dan ilham alan, sınırlı üretim yeni DualSense kablosuz kontrol cihazını tanıttı. Şu ana kadar yayınlanan görsellere bakılırsa, şimdiye kadarki en dikkat çekici sınırlı üretim modellerden biri bu olabilir. Standart Midnight Black kontrol cihazıyla aynı temel renklere sahip, ancak ayrıntılı kırmızı ve mavi baskılarla birlikte belirgin bir “70'ler bilim kurgu havası” taşıyor. Kontrol cihazının arka kısmında oyunun logosu da yer alıyor.

Yeni DualSense harika görünse de ve oyunun estetiğiyle mükemmel bir uyum sağlasa da, fiyatı oldukça yüksek. Concord sınırlı üretim modeli, şimdiye kadarki en pahalı DualSense modeli olacak ve 84.99 dolardan satışa sunulacak. Bu fiyat, geçen yıl piyasaya sürülen Marvel's Spider-Man 2 sınırlı üretim kontrol cihazından 5 dolar daha fazla ve zaten yüksek olan fiyat etiketine daha da fazlasını ekliyor.

Şu anda sadece ABD'de ön siparişe açılan yeni DualSense, 23 Ağustos'ta piyasaya sürülecek. Kontrol kolunun ABD dışında bulunup bulunmayacağına dair bir bilgi yok.

Concord'un PC ve PlayStation 5'te mevcut olacak erken erişim betası 12 Temmuz'dan 14 Temmuz'a kadar sürdü. Daha sonra 18 Temmuz'dan 21 Temmuz'a kadar açık beta dönemi düzenlendi. Oyunun beta incelemesini burada bulabilirsiniz...