Coinbase, Avustralya Bankacılık Düzenleyicileriyle Görüşüyor

Kripto para borsası Coinbase, düzenleme çalışmaları için Avustralyalı yetkililerle bir araya geldi.

Coinbase, Avustralya Bankacılık Düzenleyicileriyle Görüşüyor

Kripto para piyasasında yaşanılan iflasların ardından hareketlilik devam ederken kripto para borsası Coinbase de düzenleme çalışmaları için Avustralya bankacılık düzenleyicileriyle bir araya geldi.

Avustralya Merkez Bankası (RBA) ve Hazine, Avustralya’daki kripto düzenlemesinin geleceği etrafında dönen tartışmalarla Coinbase yöneticileriyle özel toplantılar düzenliyor.

RBA sözcüsü, Coinbase’in bu hafta RBA’nın Ödemeler Politikası ve Finansal İstikrar departmanlarıyla Bankanın sektör ile devam eden irtibatının bir parçası olarak bir araya geldiğini belirterek, bu özel toplantıların yapıldığına dair son raporları doğruladı. Coinbase’in uluslararası politikadan sorumlu başkan yardımcısı Tom Duff Gordon da Hazine ile Canberra ve Sidney’de toplantılar yapıldığını doğruladı.

Gordon, toplantıların hükümetin belirteç haritalama çabalarına değindiğini ve Coinbase’in ayrıca lisanslama ve saklama ile ilgili küresel en iyi uygulamalar hakkında bilgiler paylaştığını” söyledi. Avustralya Hazine Bakanlığı’nın token eşleme uygulaması 22 Ağustos 2022’de duyuruldu ve dijital varlıkları mevcut düzenleyici çerçevelerde çalışacak şekilde sınıflandırmayı amaçlıyor.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.