Civilization 6 İçin Dev Genişleme Paketi Yolda

Civilization VI, yapımcı Fraxis'in şimdiye kadarki en büyük genişleme paketi Gathering Storm ile yenilenecek!

Civilization 6 için dev paket yolda

Oyun dünyasının kuralları bir kez daha değişiyor: Firaxis Games, mavi gökyüzünün altında, kasırgalara ve fırtınalara dönüşen mavi gökyüzünün altında bir şehir manzarası sunuyor. Sid Meier, Civilization VI: Gathering Storm'u tanıtıyor. Söz konusu genişleme, firmanın en büyük çabası olacak ve bahsi geçen yapımın özellikleri neredeyde sınırsız konumda şekillendirelicek.

Oyuncuların neden olduğu; iklim değişiklikleri, yanardağlar, fırtınalar, seller ve çevrelerindeki şehirleri etkileyebilecek kuraklıklar ön plana çıkacak. Basit bir örnek vermek gerekirse, çok fazla ağacın kesilmesi bir kuraklığa yol açabilecek. Oyuncular, bu etkileri de ortadan kaldırmak için yeni özel geliştirmelerle uğraşmak zorunda kalacak. Pakette; yükselen denizlere ve karbondioksit seviyelerinin azaltılmasına yardım eden fütüristik teknolojilere sahip olmak için Teknoloji ve Yurttaşlık ağaçlarını derinleştiren yeni bir dönem de mevcut.

Civilization 6 İçin Dev Genişleme Paketi Yolda

Yeni genişleme paketi Civilization VI: Gathering Storm, 19 Şubat 2019'de, PC platformunda resmen piyasaya sürülecek. Yapımda pek çok diplomatik ve savaş modu yer alacak ve oyun tutkunları, istedikleri seçenekleri tercih edebilecek. Kısacası oyun severler, tarihin başlangıcından geleceğe muazzam adımlar atabilecek ve yeni demokratik sistemler geliştirebilecek.

Okuyucu Yorumları