Cisco'dan kullanıcı dostu video çözümleri!

Cisco, her seviyeden kullanıcının yararlanabileceği yeni video çözümlerini ortaya çıkardı!

Yeni video çözümlerini sundu!

Cisco, şirketlerin işbirliği yeteneklerini geliştirme vizyonuna paralel olarak, video çözümlerine her seviyeden kullanıcının yararlanabileceği yeni özellikler ekledi. Kurumlar artık Cisco'nun sunduğu yeni özelliklerle video üretme ve izlemenin yeni yollarına sahip.

Buna göre, Cisco TelePresence üzerinden video kaydı ve paylaşımı yapılabildiği gibi kolayca etkinlik, eğitim ya da şirket içi iletişimde kullanılan videolar da izlenebiliyor ve arşivlenebiliyor. Video içeriğine dair arama yeteneği de geliştirildi. Belli bir içeriğe ulaşmak için videoların saatlerce tek tek izlenmesi yerine birkaç adımla içerikleri kelime ya da kişi bazında aranabiliyor.

Cisco ayrıca kurumların video uygulamalarını masaüstü bilgisayarlardan konferans salonlarına yaymalarını sağlayan bir dizi yenilik de sundu:

· Herhangi bir ofiste ya da küçük konferans salonunda kullanılmak üzere tasarlanmış yeni 47 inçlik Cisco TelePresence uç birimi.

· Cisco'nun tek tuş teknolojisi ve zengin dokunmatik ekranlı özelliklerini bir araya getiren yeni Cisco TelePresence kullanıcı arayüzü.

· Video iletişimin kullanımını kolaylaştıran gömülü kameralı Cisco Unified IP Phone'ların ilk serisi. Cisco'nun tüm video uç birimleriyle uyumlu olan bu cihazlar ayrıca enerji tasarrufu da sağlıyor.

Bu yeni çözümler, Cisco'nun Medianet mimarisiyle bir araya geldiğinde, kullanıcıların video teknolojilerinden daha etkin bir şekilde yararlanmalarını ve videoları daha kolay üretme, paylaşma ve izlemelerini sağlıyor.

Cisco'nun yeni video çözümleri

Cisco'nun yeni video çözümleri

Cisco TelePresence Content Server 5.0: Cisco'nun yeni içerik sunucusu ile kullanıcılara uçtan uca video kaydetme ve yayınlama çözümü sağlanıyor. Kullanıcılar, Cisco TelePresence ile yapılan toplantıları yüksek çözünürlükte kaydederek anında görüntüleyebilir, geri alarak izleyebilir ve Cisco'nun kurumlara yönelik web yayınları ve video paylaşım platformu olan Cisco Show and Share çözümü aracılığıyla paylaşabilir.

Cisco MXE 3500 Media Experience Engine:
Cisco'nun güçlü ve esnek bir ağ uygulaması olan medya deneyim motoru MXE 3500, Cisco MXE 5600 ile birlikte video keşif, bağlantı, kayıt, zenginleştirme ve sunma çözümlerini sunuyor. Video aramalarında kullanılan Cisco Pulse analitik yeteneğinin entegrasyonuyla birlikte Cisco MXE 3500, videolardaki kelimeleri ve konuşmacıları otomatik olarak etiketleyerek içeriğin daha kolay bulunmasını sağlıyor.

İşbirliği teknolojilerinde dijital imza:
Canlı TelePresence ve diğer video içeriği, dijital imza kullanımına açılıyor. Böylelikle önemli mesajların güvenli paylaşımı mümkün hale geliyor.

Cisco TelePresence System 1300 ve Yeni Kullanıcı Arayüzü: 47 inçlik LCD ekrana sahip olan ve duvara monte edilebilen yeni model, 12 inçlik dokunmatik ekranlı arayüze sahip. Hali hazırda Cisco IP telefonlarını kullanan müşteriler, uç birimlerini Touch 12 inç cihazına yükseltme imkanına sahip olacak.

Cisco Unified IP telefonları 8941 ve 8945: Cisco'nun tüm kurumsal uç birimlere video ulaştırma vizyonunun bir parçası olan yeni modeller, yüksek kaliteli gömülü video kameraya ve 5 inç yüksek çözünürlüklü ekrana sahip. IP Phone 8941, endüstrinin ilk IEEE Power over Ethernet (PoE) özelliğine sahip, yani en düşük seviyede enerji tüketiyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları