Çift tıklayarak Firefox'da ne yapabilirsiniz?

Firefox'tan, tek bir çift tıklamayla çok daha fazlasını alabilirsiniz. Tabii ki bu 4 eklentiyle...

Çift tıklatan 4 eklenti!

Bilgisayarda pek çok işlemi çift tıklama ile gerçekleştirmek mümkün ve bu işleme alışanlar için büyük bir kolaylık. Fakat normal şartlarda çift tıklama ile Firefox'ta yapabileceğinzi tek şey bir kelimeyi seçmek. Normal şartların biraz dışına taşarak, çift tıklamayı Firefox'a taşımak mümkün. İşte Firefox'ta çift tıklama ile işlerinizi kolaylaştıracak eklentiler...

Reload The Current Tab On Double Click
Var olan sekmeyi yeniden yüklemeyi sağlayan basit ama faydalı bir eklenti. Eğer çift tıklama esnasında SHIFT tuşuna da basılı tutarsanız, sekmeyi önbellekteki kopyasını kullanmadan yeniden yükler.

DoubleClick ContextMenu, Close Tab by Double Click

DoubleClick ContextMenu, Close Tab by Double Click

DoubleClick ContextMenu
Tarayıcı olarak Opera'yı tercih edenlerin uzun zamandan beri tanıdığı ve kullandığı bir yöntemi Firefox'a taşıyan bu eklenti, çift tıklama ile Opera'nınkine benzer bir menünün açılmasını sağlıyor.

Close Tab by Double Click
Bu basit Firefox eklentisi, açık olan sekmeyi çift tıklama ile kapatmanızı sağlıyor. Eğer açık olan son sekme, aynı zamanda tek sekmeyse Firefox'un da kapanacağını hatırlatalım.

DblClicker

DblClicker

DblClicker
Bir sayfadaki bağlantıyı yeni bir sekmede açmak istediğiniz bu eklenti işinize yaracaktır. Sayfalardaki eklentileri yeni sekmede açmanın yanı sıra, DblClicker çift tıklama ile favorilerinizi ve tarayıcı geçmişindeki bağlantıları da yeni sekmede açmanızı sağlar.

Okuyucu Yorumları