Çift ekranlı Samsung ile kendiniz çekin!

Samsung ST550 ve ST500'in çift ekranı ile Sevgililer Günü'nde fotoğrafları kendiniz çekin!

Çift ekranlı Samsung!

Samsung'un Columbus serisi kompakt dijital fotoğraf makinaları ST550 ve ST500, çift LCD ekranları ile romantik anlarını ölümsüzleştirmeyi seven çiftler için tasarlandı.

Ön ve arka yüzlerindeki çift LCD ekran ile kompakt fotoğraf makinaları alanındaki en son yeniliği sunan ST550 ve ST500, bu özelliği ile Sevgililer Günü'nüzü daha da özel kılıyor.

Samsung Columbus'lar, ön yüzlerinde bulunan 1.5" LCD ekran ile fotoğrafın tam olarak nasıl görüntüleneceğini gösterirken, her seferinde profesyonel bir sonuç almayı da garantiliyor. Arka yüzdeki 1152k renkli, 3.5" Geniş Touch Screen LCD ekran ile ST550 ise, yüksek ekran çözünürlüğü sunuyor.

İşte Columbus St500 ve ST550 fiyatları

İşte Columbus St500 ve ST550 fiyatları
Schneider Kreiznach lens

Bunları tamamlayan 12.2 Megapiksel CCD ve 27mm geniş açı Schneider KREIZNACH mercek de 4.6x zoom ile yakın mesafelerden daha geniş bir çekim açısı ve görüntünün merkezinden kenarlarına kadar temiz, parlak ve aynı çözünürlükte görüntüleme sağlıyor.

Bu da romantik anlarınızı bir kol mesafesinde fotoğraflamanıza yardımcı olarak, üçüncü bir kişinin varlığına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Gülümseme Çekimi özelliği ile sevgilinizin ve sizin en güzel gülüşünüzü kayıtlara geçirirken, Göz Kırpma Yakalama teknolojisi ile de en romantik bakışlarınızı da yakalamayı başarıyor.

Daha önceden çekilmesi mümkün olmayan fotoğraflara imkan veren Samsung'un bu en romantik iki modeli ile Sevgililer Günü'nde romantik anlarınızı başka kimse ile paylaşmanıza gerek kalmayacak.

ST500: 599TL, ST550: 699TL

Samsung Çağrı Merkezi: 444 77 11

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları