Çift akıllı işemcilerini CES'de tanıtacak

ASUS, Intel'in 'Sandy Bridge' teknolojisini taşıyan notebook ve anakartlarıyla CES'de olacak!

Çift akıllı işlemciler yolda!

PC kullanıcılarının aklını başından alacak, Intel'in ikinci nesil 'Sandy Bridge' Intel Core işlemcileri için destek sağlayan ASUS, bu teknolojiyi notebook ve anakartlarına genişleterek yansıtıyor.

Güçlü anakartları ile İkinci Nesil Intel Core İşlemciler için de ASUS'tan destek geliyor. Yeni bir kullanım standardı belirleyen DIGI+ VRM ile ASUS çift akıllı işlemcilerin teknoloji dünyasına girişiyle anakart teknolojisinin geleceğini oluşturuyor.

Yeni ASUS anakartlar, en iyi enerji tüketimi ve gelişmiş performans kontrolünü sağlayan eş işlemcilere sahip Çift Mikroişlemci Gücü 2 teknolojisini de sunuyor. Ek olarak, mouse kontrollü BIOS arayüz, BT GO! Bluetooth yönetimi ve AI Suite II uygulama merkezi ile kontrol kullanıcıların elinde...

USB 3.0, BT GO! Bluetoothe ve fuar duyuruları

USB 3.0, BT GO! Bluetoothe ve fuar duyuruları

Anakartlar sayesinde kullanıcılar en hızlı USB 3.0, SATA 6Gb/s ve donanım ivmeli Intel Gigabit LAN'dan da yararlanıyorlar.

BT GO! Bluetooth teknolojisi sayesinde kullanıcılarına hızlı ve kolay bağlantı sağlıyor. PC tabanlı medya oynatıcısı için uzaktan kumandaya dönüşebilen BT Turbo kumanda sayesinde aynı zamanda cihazınızı yeniden başlatabilir ve kapatabilirsiniz.

ASUS'un CES ürün gamının tamamı 6-8 Ocak tarihlerinde San Polo - 3501A Salonu'nda ziyaretçilerini bekliyor. Fuar ile ilgili tüm duyuru ve haberleri http://www.ces2011.asus.com adresinden edinebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları