Çevreci teknolojilerini CES'de sunuyor!

Panasonic, çevre dostu teknolojilerini ve yeni IPTV servislerini CES 2011'de gün yüzüne çıkarıyor!

Çevreci yenilikleriyle CES'de

Panasonic, 6 ila 9 Ocak tarihleri arasında Las Vegas Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan ve dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarları arasında gösterilen tüketici elektronikleri fuarı CES 2011'de (Consumer Electronics Show) çevreci teknolojilerini, en son ev eğlencesi ürünlerini ve hem evler hem de şehirler için geliştirdiği enerji yeniliklerini tanıtacak.

Panasonic, CES standında şirketin kolektif güçlerinin bir ürünü olan kapsamlı enerji çözümlerine, hem tüketicilerin hem de profesyonellerin kullanımı için geliştirdiği çeşitli 3D ürünlerine ve yepyeni bir televizyon izleme deneyimi sunan internet hizmetlerine yer verecek.

Panasonic standında yer alacak başlıca bölümleri sonraki sayfalarımızda bulabilirsiniz.

Panasonic standında yer alacak başlıca bölümler

Panasonic standında yer alacak başlıca bölümler

Panasonic standında yer alacak başlıca bölümler

Çevre Köşesi

Bu bölüm Panasonic'in çevreci bir konsept altında sunduğu enerji üretme (Güneş Enerjisi Jeneratörleri ve Ev Tipi Yakıt Hücreleri), enerji depolama (Ev Tipi Lityum-iyon Depolama Pil Sistemi), enerji tasarrufu (VIERA TV ve LED aydınlatma) ve enerji yönetme (Akıllı Enerji Ağ Geçidi) çözümlerine odaklanıyor. Bunlara ek olarak Panasonic'in en son elektrikli araç teknolojileri de sergileniyor. Bunlar araba aküsü sistemleri ve çevreci yaşam tarzına elektrikli araçların öncülük edecek olmasına dayanan elektrikli araç şarj etme istasyonları.

3D Full HD Sunumu

Panasonic'in 42 inçten 152 inçe kadar tüm plazma televizyonlarını taşıyan devasa bir 3D video duvarının kullanıldığı bölümde 3D'nin öncüsü Panasonic'in hem profesyoneller hem de tüketiciler için 3D alanında sunduğu en son ürünler, ekipmanlar ve uygulamalar sergilenecek. Toplam 75 ekranın bir araya geldiği duvarda gerçekleştirilecek 3D Full HD sunumları ziyaretçilere olağanüstü gerçeklikte bir deneyim yaşatacak.

Dijital görüntüleme, ev sineması ve diğer köşeler

Dijital görüntüleme, ev sineması ve diğer köşeler

Dijital Görüntüleme Köşesi

Bu bölümde dijital görüntüleme ürünleri gösterilecek. Bunların arasında 3D video kaydedebilen video kameralar ve 3D fotoğraf çekebilen, değiştirilebilir lens özellikli dijital fotoğraf makineleri bulunuyor.

Ev Sineması Köşesi

Panasonic standında 3D Full HD Blu-ray Disc oynatıcılar ve ev sinema sistemlerinin yer aldığı bir oturma odası yer alacak. Ziyaretçiler burada Panasonic'in yeni surround teknolojisinin sağladığı üstün ses kalitesini deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Televizyon İçin İnternet Servisi Köşesi

Bu köşede Panasonic'in farklı bir televizyon deneyimi yaşatan "VIERA Connect" adlı yeni internet servisi tanıtılacak. VIERA Connect dört ana spor dalının (futbol, basketbol, beyzbol ve buz hokeyi) canlı yayınlanma servisleri, sağlık ve zindeliğe odaklanan çeşitli araçlara bağlanılırlık ve oyunlar gibi çok çeşitli IPTV servislerini kapsıyor. VIERA Connect Mağazası sayesinde kullanıcılar yalnızca oturma odalarındaki uzaktan kumandayı kullanarak çeşitli uygulama ve araçları satın alabilecekler.

Panasonic'in CES 2011 standı için daha fazla bilgi için http://panasonic.com/ces adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları