Çerçevesiz bir iPhone 7 mi geliyor?

iPhone 7 olduğu iddia edilen bu telefon, çok farklı bir tasarımın ipucunu veriyor olabilir!

iPhone 7 böyle mi olacak?

Apple, her sene olduğu gibi 2016'da da yeni bir iPhone piyasaya sürecek. Bir sonraki iPhone'da tasarım alanında önemli değişikliklerin yapılması bekleniyor, ancak tam olarak hangi değişikliklerin yapılacağı hala belli değil.

Yeni bir sızıntı, iPhone 7'nin tamamen metalden oluşan, "çerçevesiz" bir tasarımla geleceğini söylüyor. Yukarıda gördüğünüz karede iPhone 7'yi elinde tutan bir Foxconn çalışanı olduğu iddia ediliyor. Paylaşılan görüntülere dikkatle bakıldığında cihazın bir Home tuşuna sahip olmadığı, ana kamaranın da LED flaşla gelmediği anlaşılıyor.

Sızan video yayından kaldırıldığından sizlerle paylaşmıyoruz, ancak Techradar'a göre videonun sonunda yaşananlar sızıntıyı oldukça şüpheli bir hale getiriyor. Videonun sonunda bir "hey" sesi duyuluyor ve bunun üzerine videoyu çeken kişi, iPhone'u arka cebine koyuyor. Bu durum şüphe uyandırıyor çünkü videoyu kaydeden kişi gerçekten yakalansaydı, videoyu telefondan silmesi istenebilirdi. Bu durumda yukarıdaki görüntüyü de elde edemeyecektik.

Yine de sızıntı, bir sonraki iPhone'un tasarımı için yeni tartışmaların kaynağı olabilir.

Okuyucu Yorumları