Cep telefonu olmadan cebinizle konuşun!

MobiX-Blue, cep telefonunuzu kullanmadan cep telefonu ile konuşmanızı sağlayacak.

Cep olmadan ceple konuşun!

Dünyada çok yeni kullanılmaya başlanan, evde ya da ofiste masa telefonunuz yardımıyla, cep telefonunuzu kullanmadan cep telefonu ile konuşmayı sağlayan Bluetooth özelliğine sahip FCT(Fixed Cellular Terminal - Sabit GSM Terminali) cihazları MobiX-Blue markasıyla Türkiye pazarına girdi.

Bluetooth özelliğine sahip FCT cihazı MobiX-Blue'yu ev ya da ofis telefonuna bağlayarak, cep telefonu ile bluetooth eşleştirmesini yapan kullanıcıların sabit telefonları, cep telefonu olarak kullanılabilir hale geliyor. Böylece sabit telefondan yapılan GSM görüşmeleri, sabit hattan GSM hattını arama tarifesi ile değil, GSM hattından GSM hattını arama tarifesiyle ücretlendiriyor.

MobiX-Blue ile Bluetooth özelliğine sahip 3 adede kadar cep telefonu eşleştirilebiliyor. Böylece hangi GSM operatörünün cep telefonunu arayacaksanız, aramanızı MobiX-Blue ile eşleşmiş o GSM operatörünün sim kartını kullanan cep telefonunuz üzerinde yaparak maksimum tasarruf sağlıyorsunuz.

MobiX-Blue kullanıcıları, cep telefonlarını evin ya da ofisin herhangi bir köşesinde bırakıp, kulaklarına yaklaştırmadan, cep telefon görüşmelerini sabit telefondan yapabiliyorlar. Ayrıca cep telefonu, GSM sinyalinin en güçlü olduğu yere bırakılırsa, sabit telefondan yapılan GSM görüşmeleri çok daha kaliteli ve konforlu hale geliyor.

MobiX-Blue ile hem arama yapılabiliyor hem de cep telefonlarına gelen aramalar sabit telefonunuz üzerinden cevaplanabiliyor. Ekstra kablo ya da parça gerektirmeyen MobiX-Blue, bluetooth özelliğine sahip cep telefonları ile rahatlıkla kullanılabiliyor.

Dünyadaki teknolojik gelişmeleri eşzamanlı olarak Türk tüketicileri ile buluşturmayı misyon edinen MobiArts tarafından Türkiye'ye getirilen MobiX-Blue, iletişimde bireylerin ve firmaların yeni tercihi olmaya aday görünüyor.

MobiX-Blue, MobiArts bayilerinde ve hepsiburada.com alışveriş sitesinde satışa sunuluyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.