CEBIT, ekonomiye moral verecek

CeBIT Bilişim Eurasia ile Türkiye ekonomisi de kendine düşen payı alacak.

Ekonomiye moral takviyesi!

İş, teknoloji, kamu, sivil toplum, medya ve bilim dünyasından 150 bin kişiyi uluslararası bir ticaret zemininde bir araya getirerek hem bilişim teknolojilerinin gelişimini, hem de pazarın büyümesini tetikleyen CeBIT Bilişim Eurasia, katılımcılarının son çeyrek bilançolarına ivme kazandıracak.

Bu yıl 7 - 12 Ekim 2008 tarihlerinde, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia'nın katılımcı ve ziyaretçilerini bekleyen yenilikler, 18 Haziran'da, Ortaköy Feriye'de düzenlenen bir basın toplantısı ile açıklandı.

Toplantıda HİFAŞ Genel Koordinatörü Şafak Alpay ve HİFAŞ Genel Müdürü Dennis Smith, Türkiye bilişim pazarı ve CeBIT Bilişim Eurasia'nın 2008'de yenilenen içeriği hakkında bazı önemli detayları aktardı. Ardından, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Genel Sekreteri Dicle Eroğul, Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) Genel Sekreteri Behçet Envarlı, TOSYÖV Genel Sekreteri Nezih Kuleyin, Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİDER) Başkanı Niyazi Saral, Tüm Telekomünikasyon İş Adamları Derneği (TÜTED) Başkanı Murat Dikici de CeBIT Bilişim Eurasia çatısı altında gerçekleştirecekleri etkinliklerle birlikte sektörlerini geliştirmek üzere yürüttükleri sivil toplum hareketinde CeBIT Bilişim Eurasia'nın önemine değindi.

CeBIT Bilişim Eurasia, 7 - 12 Ekim 2008 tarihlerinde toplam 60 bin metrekarelik alanda, 70 ülke ve bölgeden bine yakın katılımcısı ile yüzde 56'sı profesyonel olmak üzere 150 bin ziyaretçisini iş atmosferi içinde bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Okuyucu Yorumları