Casper Excalibur G900 ile Ücretsiz Xbox Game Pass Oyunlarını Oynadık!

Casper Excalibur G900 ile beraber Xbox Game Pass oyunları ücretsiz olarak geliyor. Peki, Xbox Game Pass üyeliğinden nasıl yararlanabiliyor ve yeni nesil oyunları nasıl bir performansla oynuyorsunuz? İşte Excalibur G900 ile Xbox Game Pass oyun performansı!

Casper ile Xbox dünyasını keşfet

Casper'ın güçlü Excalibur dizüstü bilgisayar ailesinde G900 modellerini bilmeyen yok. Birbirinden farklı konfigürasyon seçenekleriyle beraber gelen bu güçlü oyun bilgisayarlarını tamamen kendinize göre özelleştirebiliyor olmanızın yanında, elbette amaç en yüksek hız ve performans gerektiren oyunları en üst seviyede, en kaliteli şekilde oynayabilmek.

Bunun için özellikle orijinal Windows 10 kullanımı çok önemli. Çünkü orijinal olmayan işletim sistemi kullanımı olan bilgisayarlarda oyunun takılması ve kesintiye uğraması ile çok sık karşılaşılıyor. Yani oyuncular oyun performansını en üst düzeyde yaşamak istediklerinden oyun performansı için orijinal Windows 10'lu bir oyun bilgisayarı çok önemli bir rol alıyor. Orijinal Windows 10'lu Casper Excalibur G900 ile oyun performansı kesilmeden, yarıda kalmadan oyun oynanabiliyor.

Orijinal Windows 10 kullanımı ile beraber olası güvenlik riskleri de en aza indiriliyor, zira Windows 10'la gelen yerleşik güvenlik sistemleri ile bilgisayar koruma altında oluyor. Böylece kimlik, şifre ve tüm kişisel bilgileriniz korunabiliyor.

Orijinal Windows 10 işletim sisteminin oyuncular için bir diğer önemli tarafı ise elbette Xbox Game Pass servisinin kullanımı. Xbox'ın oyunculara önemli avantaj sağlayan oyun platformu Game Pass'i biliyorsunuzdur. Ancak bilmeyenler için hemen açıklayalım.

Casper Excalibur G900 ile Ücretsiz Xbox Game Pass Oyunlarını Oynadık!

Xbox Game Pass Nedir?

Xbox Game Pass, Windows 10 işletim sistemi üzerinde kullanabileceğiniz bir oyun servisi. 100'den fazla oyuna aylık üyelik ile tamamen sınırsız erişim sağlama olanağı tanıyan bir online oyun mağazası olan Xbox Game Pass, geniş oyun kütüphanesine ek olarak her ay onlarca yeni oyuna daha merhaba diyor ve özel indirimleri de beraberinde getirerek güncel oyunları anında oynama fırsatı sağlıyor. Peki, oyuncular için bu kadar önemli bir servisten, elimizdeki Casper Excalibur G900 modelinde nasıl faydalanıyorsunuz?

Casper Excalibur G900 dizüstü bilgisayarını satın aldığınızda kolaylıkla Xbox Game Pass üyeliğinizi ücretsiz olarak başlatabiliyorsunuz. Tam 1 ay boyunca tamamen ücretsiz şekilde bu servisten yararlanabiliyor ve içeriğindeki oyunları ücretsiz şekilde oynayabiliyorsunuz. Bunun için tek yapmanız gereken Xbox Game Pass aboneliğinizi başlatmanız. Bunu da oldukça kolay şekilde yapabiliyorsunuz. Şimdi birkaç adımda Xbox Game Pass aboneliğinizi nasıl başlatabileceğinizi de anlatalım.

Casper Excalibur G900 ile Ücretsiz Xbox Game Pass Oyunlarını Oynadık!

Xbox Game Pass Aboneliği Nasıl Başlatılır?

Önce Başlat butonuna basıp Microsoft Store uygulamasını açıyorsunuz. Ardından Microsoft Store uygulamasında sağ üst taraftaki üç noktaya basıyor, açılan pencerede ise İndirmeler ve güncelleştirmeler düğmesıne basıyorsunuz. Buradan Güncelleştirmeleri al düğmesine tıklıyorsunuz ve güncelleştirmeler böylece bilgisayarınıza indiriliyor. Bu işlemin ardından sol yandaki Cihaza dahildir kısmına tıklıyorsunuz. Burada 1 aylık PC için Xbox Game Pass aboneliğinin olduğunu göreceksiniz. Aboneliğinizi başlatmak için sağ kenardaki Al tuşuna tıklamanız yeterli olacak. Sonrasında ise gelen pencerelerden kayıt bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Bu işlemler sonucunda ise Game Pass aboneliğiniz aktifleşecek ve hemen akabinde de artık oyunlara 1 ay süre ile ücretsiz şekilde erişebileceksiniz. 1 ay süre sonunda ise isterseniz aboneliğinizi sürdürebilir, isterseniz de kolayca iptal edebilirsiniz.

Casper Excalibur G900 Özellikleri Neler?

Evet, Game Pass aboneliğimizi de böylece başlattık. Artık oyunlara dalmanın sırası geldi. Ancak geçmeden önce elimizdeki Excalibur G900'ün de özelliklerine şöyle bir bakmadan geçmeyelim.

Casper Excalibur G900'ün elimizdeki bu modelini daha önce de detaylı şekilde incelemiştik. Elimizdeki Excalibur G900 piyasadaki en güçlü donanımlara ev sahipliği yapıyor. Tam 240Hz tazeleme hızına sahip 15.6 inç boyutunda IPS ekrandan oluşan laptop, Intel'in 10'uncu nesil Comet Lake-H işlemci ailesinden Core i7-10750H işlemciden güç sağlıyor. 64 GB RAM ve beraberinde tam 2 TB SSD içeren bu modelde, ekran kartı olaraksa NVIDIA GeForce RTX 2070 bulunuyor. Elbette siz bu konfigürasyonu istediğiniz gibi şekillendirmekte özgürsünüz. Bunu da satın alım aşamasında çok kolay şekilde birkaç adımda yapabiliyorsunuz.

Peki, bunu nasıl yapacaksınız?

Casper'ın web sitesine gireceksiniz, buradan seçeceğiniz bir model üzerinden, laptop'ta yer almasını istediğiniz özellikleri ekleyeceksiniz. Bu şekilde tek tek yapacağınız seçimlerle beraber laptop'ı hazırlayabiliyor, bütçenizi de gözeterek kendinize göre bir konfigürasyonla satın alabiliyorsunuz. Ayrıca hazırladığınız laptop'ın Casper tarafından 1 günde kargoya verildiğini de söyleyelim.

Casper Excalibur G900 ile Ücretsiz Xbox Game Pass Oyunlarını Oynadık!

Casper Excalibur G900 ile Xbox Game Pass Performansı

Evet, elimizdeki Excalibur G900, piyasadaki en yüksek değerlere sahip ekranlardan ve ona uygun akıcı oyun performansı sağlayacak donanımları kullanıyor. 240Hz tazeleme hızına sahip ekran ve Ray Tracing, yani ışın izleme özelliğine sahip RTX 2070 ekran kartı ile beraber şimdi Xbox Game Pass'teki oyunlara şöyle bir göz atalım.

Casper Excalibur G900 ile gerçek zamanlı Xbox Game Pass oyun performansını hemen yukarıdaki videomuzda görebilirsiniz.

Casper Excalibur G900 ile Ücretsiz Xbox Game Pass Oyunlarını Oynadık!

Sonuç

Evet, gördüğümüz gibi Excalibur G900 gerçekten de ortaya gayet başarılı bir iş çıkartıyor ve hem yeni nesil oyunlarda üst gömlek performans sağlıyor hem de dahili Xbox Game Pass aboneliği ile beraber zengin bir oyun kütüphanesine ücretsiz erişim olanağı tanıyor. Bu anlamda oyuncular için, oyunlardan keyif alarak oynamak isteyenler için oldukça kullanışlı bir seçenek olduğu ortada. Tabii ki dediğimiz gibi siz de kendi Excalibur G900 modelinizi yaratabilir ve içeriğinde hangi donanımların olması gerektiğini az önce detaylıca anlattığımız şekilde Casper'ın web sitesi üzerinden belirleyebilirsiniz.