Casio'dan yepyeni fotoğraf canavarları

Casio 2009 model dijital fotoğraf makinelerini kullanıcılara sunmaya hazır. İşte yeni Casio'lar...

Casio'nun yeni harikaları!

Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri'nden MersaSistem distribütörlüğünde Türkiye pazarına sunulan Casio dijital fotoğraf makineleri, PhotoPlus Fuarı'nda en yeni modelleriyle tüketicilerin karşısına çıktı. Teknolojiyi şıklık ve ergonomiyi birleştirerek kullanıcılarına sunan Casio'nun 2009 modelleri de aynı çizgiyi devam ettirir nitelikte.

Casio'nun fuarda kullanıcıların beğenisine sunulan yeni teknolojileri

Saniyede 40 fotoğraf ve 1000 kare video görüntü yakalama hızı ile hiçbir ayrıntıyı kaçırmayan Exilim FH 20, hızı ön planda tutanların tercihi olmaya aday. FH 20 bu performansıyla, geçtiğimiz yıla damgasını vuran ve uluslararası arenada sayısız ödül kazanan dünyanın en hızlı fotoğraf makinesi F1 ile birlikte saniyede ortalama 5 kare çeken standart D-SLR fotoğraf makinelerinin çok üzerinde bir performans sergiliyor ve rakiplerinden bir kez daha ayrışıyor.

Casio'nun diğer yenileri...

Casio'nun diğer yenileri...

Casio'nun fuarda tanıttığı en özel modellerden biri olan FC100 ise yüksek hızı sürekli çekimle birleştirerek hayatın en özel anlarını yakalıyor. Saniyede 1000 kareye kadar yüksek hızlı video çekimi ve 30 kareye kadar yüksek hızlı fotoğraf çekimi özellikleri ile FC100 hızı süreklilikle birleştirmek isteyenlerin yeni tercihi olmaya aday.
Fuarda tanıtılan bir başka Casio ürünü ise EX-Z85. 9,1 MP çözünürlüğü bulunan yeni Casio Exilim Zoom EX-Z85 dijital kamera zarif ve şık bir tasarım ile dijital fotoğraf makinesi alanında yenilik bekleyenlerin tercihi olmaya aday. Casio Exilim Z85'de bulunan Yüz Tanıma fonksiyonu ile fotoğraf karesinde 10 kişiye kadar yüz tespiti yapılabiliyor ve pozlama ile netleme değerlerinin en iyi görüntü kalitesini verecek şekilde otomatik olarak ayarlanması standart özellik olarak sunuluyor.

12.1 MP çözünürlüğü ve %30'a varan enerji tasarruflu yapısı ile Casio Exilim Z400 fotoğraf makinesi ise hareketli nesneleri kes yapıştır metoduyla sabit arka planların veya başka fotoğrafların önüne monte etmeye yarayan yeni yüksek hızlı görüntü işlemci motoru ile kullanıcılara çok farklı deneyimler yaşatma konusunda oldukça iddialı.

Fuarda öne çıkan bu ürünlerin yanı sıra Z serisinden çeşitli modellerini de PhotoPlus'ta sergileyen Casio, halihazırda piyasada yer alan Z80, S10, Z100, Z200 gibi modelleri ile de ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları