Canon ile ultra geniş açı!

Canon Digital IXUS fotoğraf makinelerinde normal geniş açıyı utandıran özellikler...

Canon ile ultra geniş açı!

Canon yeni geniş açı lensli, dokunmatik ve renkli serisi Digital IXUS'u tanıttı.

"14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, aynı anda hem sevgilinizi mutlu etmek hem de bu anı ölümsüzleştirmek elinizde! Sevgiliniz ile en özel anlarınızı tüm güzelliği ile resimleyebilmek için; hızlı ve yüksek kalitede görüntü sağlayan, incecik tasarımı ve geniş açısıyla oldukça şık, renk seçenekleri ile kullanıcıları heyecanlandırmaya yetecek bir fotoğraf makinesi, Digital IXUS..."

Görüntüleme ve baskı teknolojileri konusunda dünya devi Canon, bir ilke daha imza attı. İlk dokunmatik ekranlı fotoğraf makinesini teknoloji severlerle buluşturan Canon, Digital IXUS Serisi ile tek dokunuşla kontrol sağlama deneyimini yaşatırken, incecik tasarımı ve geniş açısıyla da fotoğraf çekme deneyimini farklılaştırıyor.

Tüm dünya görüş açınızda: Digital IXUS 200 IS
12.1 Megapiksel Digital IXUS 200 IS, 5x optik zoom özelliğine sahip 24mm ultra geniş açı lensiyle resmin tamamını görmenizi -ve çekmenizi- sağlıyor. 24mm lens özelliğine sahip ilk Digital IXUS modeli olan cihaz, klasik geniş açı lenslerinden daha geniş bir perspektif sunan etkileyici lensiyle, çarpıcı manzara resimleri ve kalabalık grup çekimlerinde mükemmel sonuç sunuyor. 5x optik zoom özelliği spontan portre ve yakın plan çekimleri yapmak üzere konuya daha fazla yakınlaşma imkanı sağlıyor.

Dokunmatik ekran

Dokunmatik ekran
Tek bir parmak dokunuşuyla kullanmak mümkün

Digital IXUS'un en keyifli yanını oluşturan dokunmatik ekranı kullanmak ise çok kolay. Tek bir parmak dokunuşuyla resimlere hızlı ve rahat bir şekilde göz atabilir veya çekim ayarlarını seçebilirsiniz. Arkadaşlarınızın fotoğrafını çekerken, odaklanmak istediğiniz yüzü belirlemek için 3,0 inçlik geniş ekrana dokunmanız yeterli. Digital IXUS 200 IS, bundan sonraki gerekli tüm basamakları otomatik olarak hallediyor ve en iyi görüntüyü yakalayarak fotoğrafı çekiyor. Görüntülerinizi incelerken, parmağınızla ekran üzerinde yapacağınız ufak bir hareketle resimlerinizi silebilir, korumaya alabilir veya kolaylıkla yeniden görmek için favori dosyanızı kullanabilirsiniz.

Aktif Ekran özelliği sayesinde, fotoğraf makinesini hareket ettirmek ve eğmek suretiyle çekimlerinize göz atabilirsiniz. 'İpuçları ve Öneriler' özelliğine sahip menü sistemi ise, ayarları ve işlevleri anlamanıza yardımcı olmak için size tüm resim çekme aşamaları boyunca rehberlik ediyor.

Mavi, altın, mor ve gümüş olmak üzere dört çarpıcı renkte sunulan Digital IXUS 200 IS, tek dokunuşla kontrol özelliğini sadelik ve ultra şık bir tasarımla bileştiriyor.

Farklı renkler

Farklı renkler
En ince geniş açılı Digitus modeli

Süper ince ve sofistike: Digital IXUS 120 IS
Zarif bir çerçeveye sahip güçlü bir fotoğraf makinesi olan Digital IXUS 120 IS, Canon'un bugüne dek ürettiği en ince geniş açı Digital IXUS modeli. Küçük tasarımıyla çantada ve cepte kolaylıkla taşınabilen cihaz, 28mm geniş açılı lensi, 4x yakınlaştırma özelliği ve 12.1 Megapiksel görüntü sensörüne sahip. 2,7 inç PureColour LCD II ekranı ise çekimleri rahatça inceleme imkanı sunuyor.

Digital IXUS 120 IS de siyah, mavi, kahverengi ve gümüş olmak üzere dört şık renk seçeneği sunuluyor.

Rengarenk seçenekler: Digital IXUS 95 IS, IXUS 100 IS ve IXUS 110 IS
IXUS modellerinin ortak özelliği olan yüksek kaliteli Canon optik sistemleri ile mükemmel görüntü sağlamasının yanı sıra Yüz Tespiti Teknolojisi sayesinde arkadaşlarınızın yüzlerinin mükemmel bir şekilde çekildiğinden emin olmanızı sağlar. Digic 4 işlemcileri sayesinde yüksek hızda kaliteli görüntüye ulaşabilirken, renkli ve şık tasarımı ile sevgilinizin yüzünü güldüreceğinizden emin olabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları