Canon'dan Full HD EOS!

Yüksek kalitede fotoğraflar ve HD videoları Canon EOS 550D ile yakalayabilirsiniz. İşte detaylar...

Canon'dan Full HD EOS!

Görüntüleme ve baskı teknolojileri konusunda dünya devi Canon, EOS 550D'yi tanıttı. Yeni dijital SLR (DSLR), kullanıcıların yaratıcılığını hem fotoğraf hem de FULL HD videoda genişletiyor.

Canon'un dünya çapında yer edinmiş EOS serisine eklenen EOS 550D anılarınızı müthiş detay ve renklerde yakalamanıza olanak sağlıyor. Canon'un giriş seviyesindeki en gelişmiş DSLR'sinde birçok özellik kolay kullanımlı gövdeyle birleşiyor ve kullanıcılara yaratıcılıklarını geliştirmek için yeni bir araç olarak sunuluyor.

Tüm detayları görün
Canon EOS 550D ile 18 megapiksellik çözünürlükle büyük boyutta baskılar alınabilirken, 9- noktalı AF sistemi her karede sıra dışı detay sağlıyor. Güçlü DIGIC 4 işlemci mükemmel optik, hız ve zeka ile işleyerek canlı ve net görüntüler elde ediyor. İster tatilde manzara, ister hareket halindeki spor müsabakalarının fotoğrafını çekin, EOS 550D'nin üzerindeki modlar sayesinde kolayca yüksek kalitede fotoğraf elde edebilirsiniz.

Gelişmiş özellikler

Gelişmiş özellikler

Karanlıkta çekin
Düşük Işık Modu sayesinde EOS 550D'nin hassaslık ayarı 6400 ISO'ya kadar yükselebiliyor. Yaz partileri, düğünler veya mangal partisi gibi ışık seviyesinin düştüğü, fotoğraf çekmenin zorlaştığı durumlarda EOS 550D ile flaş kullanmadan kolayca fotoğraf çekmenizi sağlıyor. Şartlar zorlaşsa bile ISO 12.800'e kadar yükselen ayarlarla işinizi kolaylaştırıyor

EOS Movie'yi keşfedin
Kusursuz fotoğraflar çekebilmesinin yanı sıra EOS 550D ile yüksek çözünürlükte FULL HD 1080p video görüntüler çekebilirsiniz. Tam manuel kontrol ile kullanıcılar ayarları çekim konusuna göre değiştirebiliyor. Yeni "movie crop" fonksiyonu ile görüntüleri odak uzaklığını değiştirmeden defalarca büyütmeye olanak sağlıyor.

Çek ve Paylaş

Yeni 7.7 cm ( 3.0") 3:2 yüksek çözünürlüklü LCD ekran çektiğiniz fotoğrafları kontrol edebilmeniz için muhteşem bir araçtır. 3:2 ekran oranı kameranız tarafından yakalanan görüntüler ile uymaktadır. Böylece görüntülerinizi siyah çerçeveler olmadan izleyebilirsiniz. Geniş görüş açısı ve yansımayı engelleyen kaplaması ile en parlak gün ışığında dahi kullanımı mümkündür.

İşte temel özellikler

İşte temel özellikler

Fotoğraflarını büyük ekranda izlemek isteyenler, HDMI bağlantı arabirimi sayesinde HD-ready TV'lerinde anında fotoğraf ve videolarını paylaşabilirler.

Kompakt, dayanıklı tasarımı, kolay kullanımlı düğmeleri ile her yerde kolayca fotoğraf çekmek mümkündür.

Fotoğrafa yeni başlayanlar için EOS 550D ile fotoğraf tecrübesine gerek kalmadan yaratıcılığı bir üst seviyeye çıkarabilmek mümkündür.

İlk bakıştaki temel özellikler:
• 18 Megapixel APS-C CMOS sensör ile büyük baskı alabilme
• Yüksek hız, düşük noise ve mükemmel renkler sağlayan DIGIC 4 işlemci
• Full HD (1920x1080p) video kayıt imkanı
• Düşük ışıkta yüksek performans, 12800'e kadar genişletilebilir 100 – 6400 ISO.
• 3.7kare/sn çekim hızı ile hiçbirşey kaçırmama özelliği
• Kristal parlaklığında ,7.7cm (3.0") 3:2 Clear View LCD
• 9-nokta AF sistemi
• EOS Integrated Cleaning System ile toz temizliği
• LP-E8 yüksek kapasiteli pil ile gün boyu çekim

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları