CANLI YAYIN: iPhone 16 tanıtılıyor!

Apple’ın iPhone 16 serisini ve fazlasını tanıtacağı “It’s Glowtime” etkinliği, Türkiye saati ile 20.00’de gerçekleşecek. Etkinliği canlı olarak izlemek istiyorsanız, doğru yerdesiniz!

CANLI YAYIN: iPhone 16 tanıtılıyor!

Apple, Türkiye saati ile 20.00’de başlayacak “It’s Glowtime” etkinliğinde yeni iPhone 16 serisi telefonlarını tanıtacak. Apple Intelligence ile yapay zeka alanına sağlam bir giriş yapmak isteyen şirket, yeni iPhone 16 modellerinde özellikle buna vurgu yapacak gibi görünüyor.

Her sene olduğu gibi, iPhone 16 serisinin de 4 farklı modelden oluşması bekleniyor. iPhone 16 ve iPhone 16 Plus giriş modelleri olacakken, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’in Pro modeller olarak öne çıkması sürpriz olmayacak.

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ın, Apple’ın iPhone 11’den bu yana kullandığı kare kamera bloğu yerine dikey bir dizilime geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca tüm modellerin, ,Phone 15 muadillerine göre biraz daha büyük ekran boyutları ile geleceği tahmin ediliyor.

Önceki sızıntılara bakılırsa Apple, iPhone 16 serisi ile birlikte yeni Apple Watch X akıllı telefonunu da tanıtacak.

Etkinliği dakika dakika, canlı olarak, hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Yeni iPhone’ların detayları da, tanıtım etkinliğinin ardından yine CHIP Online’da olacak...