Büyük Netflix sızıntısı: 2024 ve 2025 dizileri ve filmleri internete düştü

Netflix'in henüz yayınlanmamış, 2024 v3 2025 yılı içerisinde yayınlanacak birçok dizi ve filmi, büyük bir sızıntı ile birlikte internete düştü. Bu sızıntılar arasında animasyon yapımlar ve Heartstopper'ın 3. sezonu da yer alıyor.

Büyük Netflix sızıntısı: 2024 ve 2025 dizileri ve filmleri internete düştü

Netflix’in TV dizileri ve filmleri genellikle yayın tarihlerinden önce çevrimiçi ortamda sızdırılmaz. Ancak bu kez, platform tarihinin en büyük sızıntılarından biri gerçekleşti. Son birkaç gün içinde, henüz yayınlanmamış birçok film ve animasyon dizisinin bölümleri 4chan, Twitter ve torrent sitelerinde dolaşmaya başladı.

Sızdırılan içeriklerin tam listesini henüz elde edemedik, ancak Anime News Network, Dan Da Dan , Ranma 1/2 , Terminator Zero ve Re:ZERO -Starting Life in Another World anime serilerinin bölümlerinin , animasyon korku filmi Mononoke the Movie: Phantom in the Rain ile birlikte sızdırıldığını ilk bildiren kaynaklardan biri oldu.

Bu sızıntıların kalitesinin oldukça değişken olduğu görülüyor. ANN'in raporuna göre, ilk sızıntılar düşük çözünürlükte, 640×360 veya 640×352 formatlarında ve bulanık filigranlar ile zaman damgaları içeriyordu. Bununla birlikte, Reddit'te bir kullanıcı, Re:ZERO 3. sezonunun ilk bölümünün "tam kalitede sızdırılan tek bölüm" olduğunu iddia etti.

Anime sızıntılarının dışında, Netflix'in ilerleyen dönemde yayınlamayı planladığı Plankton: The Movie, Jentry Chau vs. The Underworld, Fairly Odd Parents: A New Wish!, Spellbound ve Arcane 2. sezon gibi animasyon filmleri ve TV dizileri de çevrimiçi olarak sızdırıldı.

Netflix açıklama yapmadı

Netflix henüz bu sızıntılarla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak 2D animatörü Kass Chapa, Çarşamba günü attığı bir tweet ile hayal kırıklığını dile getirdi: "Bu, uzun çalışmalarımızın sonucudur. Planlandığı gibi zamanında yayınlanması gerekiyordu ve biz animatörler olarak bu anı dört gözle bekliyorduk. Bu inanılmaz derecede saygısızca ve son derece sinir bozucu. Topluma bir hizmet yaptığınızı sanıyorsunuz ama yapmıyorsunuz."

chapa

Sızıntıların kaynağının üçüncü taraf bir satıcı olduğu iddia ediliyor, ancak şu an için detaylar yetersiz. Daha fazla bilgi edindikçe, sızıntıyla ilgili en son gelişmeleri buradan paylaşacağız.

Perşembe akşamı What's on Netflix, Heartstopper 3. sezonunun da sızdırılan projeler listesine eklendiğini bildirdi. Şu ana kadar sadece animasyon projeleri sızdırılmışken, İngiliz romantik komedi dizisinin yedi bölümü de artık çevrimiçi olarak paylaşılıyor. Üçüncü sezonun 3 Ekim'den önce Netflix'te yayınlanması beklenmiyordu.