Bu yaz: Tivibu'da futbol fırtınası!

Futbolun kalbi bu yaz Tivibu'da atacak! İşte TTNET'in online yayın hizmetinde son durum...

Tivibu'da futbol fırtınası!

Her 4 yılda bir tüm dünyadan milyonlarca spor tutkununu ortak bir heyecanda buluşturan dünyanın en önemli futbol organizasyonu, tüm ihtişamı ve coşkusuyla Tivibu'dan da canlı olarak izlenebilecek.

Tivibu üyeleri, istedikleri her yerden "Geri al izle", "Durdur izle" gibi özellikler sayesinde maçların tartışmalı pozisyonlarını, golleri tekrar tekrar izleyebilecek, canlı yayınlanan maçı durdurup, daha sonra kaldığı yerden heyecana devam edebilecek.

Kişisel eğlencede zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldıran Tivibu, sporseverlerin tüm dünyanın ortak olduğu futbol coşkusunu diledikleri yerde izlemelerine imkan sağlıyor. Bu yıl 11 Haziran'da başlayacak ve Güney Afrika'da gerçekleştirilecek olan futbol şöleninin tüm maçları, Tivibu ile canlı olarak izlenebilecek.

Tivibu nedir?

Tivibu nedir?

Tivibu, bugün 79 ayrı kanalda yer alan tüm dizi, program, haber ve içerikleri yayın akışıyla aynı anda, yani; internet bağlantısı ile bilgisayarınız üzerinden canlı olarak izleme imkânı sunuyor. Tekrar-İzle, Durdur-İzle, Geri Al-İzle gibi özelliklerin yanı sıra, zengin ve farklı içerikleri Seç-İzle ve Kirala-İzle ile sunan Tivibu, her geçen gün artan bir ilgiyle karşılanıyor.

Tivibu, TV ve sinema izleme deneyimini zaman ve mekândan bağımsız olarak kullanıcılarına sunuyor. Devamlı olarak yeni içeriklerin eklendiği, yaşayan ve sürekli gelişen bir platform olan Tivibu ile ortalama bir dizüstü bilgisayar son sistem ileri bir televizyon makinesi halini alıyor.

Tivibu ile evde, ofiste, mutfakta, tatilde, parkta kısacası her yerde; film, belgesel, spor karşılaşmaları, haber, yarışma, dizi, eğlence programı gibi birçok farklı içerik, "kaçırdım", "geç kaldım", "yarım bıraktım" derdi olmadan seyredilebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları