Bu Uygulama Sizin Yerinize İşlerinizi Kaydediyor

AutoSaver adlı bu çok küçük Windows uygulaması, işlerinizi otomatik olarak istediğiniz sıklıkta kaydediyor!

Kaydetmeyi unutup veri kaybedenlere!

Bütün bilgisayar başında çalışanların yaşadığı bir an vardır; Windows mavi ekran verir ve saatlerce çalıştığınız işinizi kayıt etmediğinizi fark edersiniz. İşte o anı tekrar yaşamanızı engelleyecek küçük bir uygulama bulduk: AutoSaver!

En çok kullandığınız programların bazılarının otomatik kayıt sistemi olmadığı durumlar için tasarlanan uygulama, istediğiniz program ve dosya ile birlikte çalışıp, istediğiniz sıklıkta işinizi otomatik olarak kayıt ediyor.

Sadece 21 KB boyutunda olan uygulamanın bir setup'ı bile yok, yani kolayca taşınabilir.

Özellikle unutkanlık yüzünden başına bir çok bela gelen kullanıcıların çok işine yarayacak olan uygulamanın tek yaptığı şey sizin yerinize otomatik olarak Ctrl + S tuşlarına basıyor.

Yazılımcılara "bunu daha önce niye düşünmedim" dedirten sadelikteki program, otomatik kayıt özelliğini kullanmak istediğiniz programları elle seçmenize imkan tanıyor. Ayrıca programın ne sıklıkla kayıt etmesini istediğinizi de bir kaydırma çubuğu ile belirleyebiliyorsunuz.

Bir çok uygulamanın entegre otomatik kayıt sistemi bulunuyor. Ancak Notepad++ ve Microsoft Office Suite gibi bazı programlar bu özellikten hala mahrum.

Okuyucu Yorumları