Bu telefon gülümsemeleri kaçırmıyor...

Sony Ericsson, Smile Shutter™ teknolojisine sahip ilk modeli Cyber-shot C510'u kullanıcılara sundu.

Bu telefon gülümsetiyor!

Sony Ericsson'un, Smile Shutter™ teknolojisine sahip ilk modeli Cyber-shot™ telefon C510 Türkiye'de satışa çıktı. Artık daha fazla kullanıcı fotoğraf kalitesi konusunda riske girmeden Cyber-shot™ teknolojisinin keyfini sürebilecek. Telefonun şık tasarımına gizlenmiş aktif lens kapağı; ince bar tipi gövdesi ve geniş ekranıyla (2.2" QVGA) fark yaratıyor.

3.2 megapiksel Cyber-shot telefon
Model, dijital fotoğrafçılığın bir numarası Cyber-shot™ yazılımı ile gerçek bir kameraya dönüşüyor. Fotoğraf çekmeye özel kısa yollar, tuşlar ve uygulamalar, içinizdeki gerçek fotoğrafçıyla tanışmanıza yardımcı oluyor.

Yüz tanımanın bir adım ötesi: Smile Shutter™
Siz de fotoğraf çekerken gülümsemeyi kaçırmaktan şikayet edenlerden misiniz? Artık telefonunuzda bulunan Smile Shutter™ özelliği ile tek yapmanız gereken deklanşöre basmak ve C510'un bir gülümsemeyi sizin için yakalamasını beklemek. Haydi gülümseme avına!

Çift kameralı 3,5G telefon! (HSUPA)*
Evdeki internet hızından daha fazlası Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C510 ile cebinize giriyor. Üstelik çift kamerasıyla görüntülü telefon konuşmalarınızda karşınıza iki ekran açılır, birinde kendinizi birindeyse karşınızdakini görebilirsiniz!

Google Maps™ ile artık kaybolmak yok!
C510'daki Google Maps™ uygulaması sayesinde, operatörünüzden gelen konum bilgisi, harita üzerine yüklenir. Böylece çektiğiniz fotoğrafları harita üzerinde görebilirsiniz.
*Operatör desteğine bağlıdır.

Sony Ericsson Cyber-shot™ telefon C510 yaklaşık 225 Euro fiyatıyla alıcı buluyor.

Sony Ericsson C510'un teknik özellikleri

Sony Ericsson C510'un teknik özellikleri

Kamera: Oto fokus, Smile Shutter™, Yüz Tanıma, Face detection, 3.2 megapiksel kamera, 3.2x dijital zoom, Fotoğraf düzeltme, Fotoğraf ışığı, Video ışığı, Fotoğraf bloglama, Video kaydı, Video bloglama

Müzik: Medya oynatıcısı, Albüm kapak resmini destekleme, Mega Bass™, PlayNow™, TrackID™, Bluetooth™ stereo (A2DP), Müzik tonları (MP3/AAC)

Eğlence: Medya, YouTube™, 3D oyunlar, Hareketli oyun, FM radyo, 3D oyunlar, Video izleme ve oynatma

İnternet: Access NetFront™ Web browser, Web feeds, Photo feeds

Bağlantı: Bluetooth™ teknolojisi, Modem, Senkronizasyon, USB taşınabilir bellek , USB desteği

Mesajlar: Eposta, Ses kayıt, Anlık mesajlaşma, Microsoft® Exchange ActiveSync™, Sohbet görüntüleme, Metin mesajlaşması (SMS), Resimli mesajlaşma (MMS), Metin tamamlama

İletişim: Hoparlör, Polifonik ziltonları, Titreşimli alarm, Video arama

Tasarım: Navigasyon tuşu, Oto rotasyon, Duvar kağıdı resmi, Animasyon duvar kağıdı

Ajanda: Alarmlı saat, Hesap makinesi, Takvim, Uçuş modu, Notlar, Telefon defteri, Kronometre, Görevler, Zaman sayacı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları