Bu Taşın İçinde de Müzik Var!

Creative, sesteki uzmanlığını yeni ürünleriyle kanıtlamaya devam ediyor : Creative ZEN Stone Plus.

Bu Taşta Müzik Var!

21 gramlık ağırlığıyla ve küçücük boyutlarıyla Creative ZEN Stone Plus ile, müziğinizi yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Creative ZEN Stone Plus'ın mavi renkli OLED ekranı üzerinde şarkılarızla ilgili tüm bilgileri görebilmeniz mümkün! Üst kısmında bulunan hızlı çalma modu düğmesiyle çalma şeklini ayarlayabilir ve menüler arasında geçiş yapabilirsiniz.

Creative ZEN Stone Plus'ın 32 kanal hafızalı FM radyosu ise listenizdeki şarkılarınızdan sıkıldığınız veya değişiklik aradığınız zamanlarda imdadınıza yetişiyor. 2 GB'lık kapasitesinin içine 1000 adet şarkı alabiliyor. Dahili pili ile 9,5 saate kadar kesintisiz müzik dinleyebiliyorsunuz.

Üzerinde bulunan dahili mikrofonu ile ses kaydı yapabilir, kronometresi sayesinde spor yaparken de müzik dinlemenin keyfine varabilirsiniz. Taşınabilir bellek olarak herhangi bir yazılım gerektirmeden, tak-çalıştır olarak kullanabileceğiniz Creative ZEN Stone Plus, bu özelliği ile dosya transferini de çok kolay hale getiriyor.

Creative ZEN Stone Plus 21 gr'lık ağırlığı ve küçücük boyutlarına sığdırdığı 2 GB'lık kapasitesiyle müziğini gittiği her yere götürmek isteyenlerin tercihi olabilir.

Distribütör firma:
Multimedya Bilgisayar: (0212) 479 46 46

Okuyucu Yorumları