Bu resimde gördüğünüz ilk şey, karakterinizi ele veriyor

Bilim insanları beyin sinyalleri üzerinde yaptıkları bir deneyde ilginç sonuçlarla karşılaştılar. Bu resimde gördüğünüz ilk şekil, karakteriniz hakkında ipuçları veriyor. Peki siz ne görüyorsunuz?

Bu resimde gördüğünüz ilk şey, karakterinizi ele veriyor

Yeni bir zeka oyunu, kişiliğinizin ilginç yönlerini ortaya çıkarıyor. Bulmacada kişisel deneyimlerinize, özelliklerinize ve zihinsel durumunuza bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanabilecek bir resim yer alıyor. Resimde aslında bir aslan, bir panter ve bir demet karahindiba iç içe gizlenmiş durumda. Peki resme ilk baktığınızda siz ne görüyorsunuz?

İlk gördüğünüz şekle göre, ya doğuştan bir lider, ya bir problem çözücü ya da inançları güçlü bir karakter olabilirsiniz.

Psikologlar uzun zamandır optik illüzyonları kullanıyorlar çünkü imgeler bir kişinin kendisini nasıl gördüğünü ortaya çıkarabilen etkilere sahipler.

İlk yöntemlerden biri 1921 yılında İsviçreli psikiyatrist Hermann Rorschach tarafından kullanılmıştı. Rorschach siyah mürekkep kullanarak kağıt üzerinde farklı şekiller oluşturmuş ve hastalardan gördüklerini tarif etmelerini istemişti.

Resmi olarak Rorschach testi olarak bilinen mürekkep lekesi testi, kişilik özelliklerini ve duygusal eğilimleri değerlendirmek için tasarlanmıştı.

Peki, aşağıdaki resimde gördüğünüz şey hakkınızda ne söylüyor?

Aslan mı gördünüz?

Eğer bu resimde bir aslan şekli gördüyseniz, lider bir karaktere sahip olabilirsiniz. Bu kişilerin, zorluklardan kaçmak yerine üstlerine gittiği ve diğer insanları da organize ederek sorunlarla başa çıkan lider rolü üstlendikleri fark edilmiş.

Panter mi gördünüz?

Eğer ilk olarak bir panter şekli görürseniz, bu karar verirken büyük resme bakan bir vizyoner olduğunuz anlamına gelir. Analitiksiniz ve sorunları çözmek için aceleyle karar vermek yerine önce bilgilenmek istiyorsunuz ve doğru yöntemleri araştırıyorsunuz. Eleştirel düşünme yeteneği size karşılaştığınız hemen her durumda başarıyı garantileyen bir güç hissi veriyor.

Karahindiba çiçekleri mi görüyorsunuz?

Bu çiçeklerin en zorlu koşullarda bile hayatta kaldığı biliniyor, bu da olumsuzlukların yolunuza çıkmasına izin vermediğiniz anlamına geliyor. Kendinize ve yeteneklerinize inancınız tam. Dürüstlük ve etik değerler sizin için çok önemli ve bu nedenle çevrenizde saygı görüyorsunuz.