Bu netbook'lar fırtına gibi!

Wimax ve Pine Trail teknolojilerine sahip uzun süredir beklenen MSI Wind u135 ve 130 sonunda geldi!

Bu netbook'lar fırtına gibi!

MSI'ın Wind u135 ve u130 model netbookları uzun süredir merakla bekleniyordu. Bu şık netbooklar en son Atom işlemcilere, Pine trail'e sahip

MSI yeni netbooklarını şöyle tanıttı: "MSI'da müşteri, yaptığımız işin odağındadır. Kullanıcının sesini dinlememiz ve üretim hünerlerimiz, dünya çapında bir milyondan fazla satılan Wind serisi netbookları yaratmamıza yardımcı oldu. Şimdi ise kullanıcı deneyimine çok daha özel bir yenilik geliyor: Yepyeni Wind U135 ve U130 netbooklar!"

MSI, tümleşik mimariye sahip yepyeni Intel Atom N450 işlemcinin çıkmasıyla birlikte, şık Wind serisi Özel üretim U135 ve baştan aşağı Renkli Film Baskı kaplamalı U130 ile kişiye özel çözümler sunuyor. Bu iki model, WiMAX Forum sertifikalı Intel Pine Trail platformuna sahip dünyanın ilk netbookları.

Windows 7, özel klavye, özel işlemci ve dahası...

Windows 7, özel klavye, özel işlemci ve dahası...
özel MSI Chiclet klavye dayanıklı ve sessiz

MSI Notebook Pazarlama Müdürü Sam Chern, Millions özel sürümünün bir milyondan fazla kullanıcının yaptığı yorumlardan esinlenilerek çıkarıldığını söylüyor.

Bu geri bildirimler titizlikle incelenerek Windows 7 işletim sistemi ile önyüklemeli olarak gelen yeni bir Wind Netbook serisi yaratıldı. MSI'ın detaylara verdiği önem ve ürün tasarımında mükemmelliğe ulaşma arayışı; entegre mimariye sahip Intel Atom N450 işlemcinin entegre mimarisi, çok daha şık tasarımı, dayanıklı ve sessiz MSI Chiclet klavyesi, stil sahibi bir kalıp üzerine Renkli film baskı kaplamalı kapağı, %20 daha geniş touch pad alanı ve daha uzun pil ömrü ile de kendini gösteriyor.

Wind Millions Special Edition, Zarif ve sizin için üretildi.
Olağandışı şıklığa sahip bir karakter: MSI Wind U135 ve U130, dünya çapında ilgi gören ürünlerin sıradışı stiline sahip. Dış yüzeyleri MSI'a özel Renkli Film Baskı teknolojisi kullanılarak kaplandı.

Akıcı gümüş çizgileri ve dalgalı su desenleri ile U135, dört çarpıcı renkte:
Zarif gümüş dokunuşa sahip Refined Silver, siyah bir platformda rüzgarın dansını simgeleyen Wind Dancer Black, mavi renge sahip Trendy Blue ve kiraz kırmızısı Cherry Red. U130 ise yepyeni iki standart renkte geliyor: meleksi Angelic White ve Wind Dancer Black. U135 ve U130, pırıl pırıl teknolojik dokunuşları ile aynı zamanda çizilmeye karşı da dayanıklı. Böylece uzun süreli kullanımdan sonra bile bilgisayarınız yepyeni görünecek.

Arka aydınlatmalı LED ekran

Arka aydınlatmalı LED ekran
Mavi kasanın şık dalgaları

İnce detaylar, benzeriz keyif:
U135 ve U130, MSI U serisi netbookların sıradışı geleneğini devam ettiriyor. Belirgin ve hafif dış yüzeyi ve 1024x600 çözünürlüğe sahip verimli 10" geriden aydınlatmalı LED ekranı ile web sayfaları çok daha zengin ve güzel renklerle rahatça görüntülenebiliyor.

Bu iki model ayrıca teknolojik ürünlerin sivri uçlu görünümünden kurtulup zarif kıvrımların ve kemerli bir tasarımın uyumunu sergiliyor. Bu şıklığın altında gizli olan üç boyutlu malzeme ile hem kaymaya karşı dayanıklılık sunuyor, hem de aydınlık bir görünüm ile zıt renklerin karşıtlığını ve detayları benzersiz bir şıklıkla ortaya çıkarıyor.

Konfor ve Kullanıcı Deneyimi
Özel MSI Chiclet Klavye Tasarımı: Mdetaylara son derece önem veren MSI, kendini müşterilerine en konforlu ürünleri sunmaya adamıştır. Wind U135, çok daha tutarlı ve sessiz bir kullanım sunan özel MSI Chiclet klavye tasarımına sahiptir. Bu tasarım aynı zamanda U135'in dış görünümüne sıradışı bir estetik kazandırır ve titizce işlenmiş bir kalite hissi uyandırır.

%20 Daha geniş Touch Pad: MSI, yeni nesil Wind U135 netbooklara özellikle daha geniş bir touch pad kazandırdı. %20 daha geniş alan sayesine parmaklarınız imleci yönlendirirken çok daha rahat hareket edebilecek. Bu tasarım aynı zamanda bu iki modelin çok daha akıcı ve konforlu bir kullanıcı deneyimi sunmaya odaklandığının bir başka göstergesi. Modellerin genel kalitesi ise daha kıvrak ve daha estetik bir kullanıma olanak tanıyor.

Ultra uzun bir pil ömrü

Ultra uzun bir pil ömrü
Dayanıklı pil ile uzun süre çalışma

Ultra Uzun Pil Ömrü*
Yeni Intel ATOM N450 İşlemci: Wind U135 ve U130 modelleri, 5.5 watt ile son derece düşük güç tüketimine sahip bir yongaseti mimarisi ve Intel'in en yeni ATOM N450 işlemcisini kullanır. Böylece pil ömrü %15 oranında artar, performans ise %10 oranında yükselir!

MSI Özel ECO Engine Teknolojisi: Son derece verimli LED ekranı ve MSI'ın özel ECO Engine teknolojisi, yeni nesil Intel ATOM N450 işlemcilerin yeteneklerini gözler önüne seriyor ve bu netbookların kullanım sürelerini etkin olarak arttırıyor. ECO Engine teknolojisi ile kullanıcı, gereksinimlerine uygun olarak Oyun, Film, Sunum, Belge ve Turbo Battery gibi 5 farklı güç yönetim kipinden birini seçebiliyor. Kullanım sırasında değiştirilebilen bu esnek yöntem, sınırları genişletiyor ve U135 ve U130 modellerini tüm gün hiçbir kesintiye uğramadan kullanabileceğiniz ultra uzun bir pil ömrü sunuyor.

*Gerçek pil performansı, çalışma ortamındaki koşullara ve kullanıcı ayarlarına göre değişiklik gösterir.

Tüm teknik özellikler...

Tüm teknik özellikler...
Windows 7 işletim sistemi ve n standardında kablosuz ile son teknoloji

Çağdaş Mobil Teknolojisinin Üst Sınırları
Uluslararası WiMAX Forum Onayı: U135 ve U130 yalnızca çevik, akıllı ve şık değil; aynı zamanda en yeni teknolojilere de sahip. Her iki model de 3.5G WiMAX iletişim teknolojilerini (seçime bağlı) sunuyor. U135 ve U130 aynı zamanda pazarda Uluslararası WiMAX Forum sertifikasına sahip ilk Intel Atom N450 işlemcili netbook ürünleri.

802.11 b/g/n WLAN: Bu iki model ayrıca tümleşik 802.11 b/g/n WLAN kablosuz ağ çözümü sunuyor. 1.3Megapiksel web kamerası, Bluetooth V2.0 EDR kablosuz bağlantı, stereo hoparlörler ve mikrofonun yanısıra, MSI'ın özel Easy Face, Webcam Companion, Visual Effect2 ve Print Creation yazılımları sayesinde mobil yaşamınız çok daha kolay ve heyecanlı hale gelecek.

İşlemci Intel® Atom™ N450 (1.66GHZ)
Yonga Seti NM10
Grafik GMA 3150
Bellek DDR2 667 2GB'a kadar destek (1 DIMM yuva)
LCD Ekran 10" (1024 x 600) WSVGA LED
HDD Disk 160 GB / 250 GB (2.5" SATA)
Optik Sürücü Yok
Kart Okuyucu 4 in 1 (SD,MMC,MS,XD desteği)
G/Ç 1 adet D-sub, 3 adet USB 2.0, Mikrofon, Kulaklık, RJ45
Pil 3 Hücreli/ 6 hücreli (seçime bağlı)
Kablosuz 802.11 b/g/n, Bluetooth V2.0EDR
Web kamera 1.3 Megapiksel Webcam
Ses HD ses, Stereo Hoparlörler
Boyutlar 260x180x19-31.5mm
Ağırlık 1.2 Kg (3 hücreli pil ile)
İşletim Sistemi Microsoft ® Windows® 7 Starter

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları