Bu gece Facebook'ta dikkatli olun!

Bu adam gece olacaklardan sorumluluk kabul etmiyor; yerinizden bile kalkamayacaksınız diyor!

Bu gece Facebook'ta olay var!

Güncelleme: İşte hüsranla biten bir deneme daha... Tıklayın...

Ünlü İngiliz hipnoz uzmanı Chris Hughes, birkaç saat sonra internet tarihinin en ilginç olaylarından birine imza atmaya hazırlanıyor. Hipnoz uzmanının planı, Facebook ve Twitter üzerinden yaklaşık 6 bin internet kullanıcısını hipnotize etmek. Hughes, 6.000 kişinin yerlerinden kalkamayacağını ve hipnozdan çıkana dek gözlerinin odaklanmış halde kalacağını ifade etti.

Bu büyük hipnoz olayı Türkiye saati ile 22.30'da gerçekleşecek. Fikrin bir arkadaşının toplu hipnoz yapmasını önermesiyle ortaya çıktığını belirten 34 yaşındaki Hughes, daha önce böyle bir şeyi kimse denemediğini, büyük bir online hipnoz seansını oluşturarak dünya rekoru kırmak istediğini söyledi.

Bu gece neler yaşanacak?

Bu gece neler yaşanacak?
Bu gece hayatınız değişir mi?

Seansa katılmak için, internet bağlantısı, kulaklık , hoparlör ve rahat bir sandalye gerekiyor. Ayrıca Hughes katılımcıların sessiz bir ortamda bulunmasını da istiyor.

Beş yıldır hipnotizmayla uğraşan Hughes, "Bu etkinlik insanların yeni yıla iyi bir başlangıç yapması ve 2010'da istediklerine ulaşabilmeleri için tasarlandı. İnsanlar hipnotize edildiğinde, bilinçaltı düzeyinde, normalde 'ulaşılması çok zor ya da çok çaba gerektiriyor' diye düşünecekleri şeyleri yapabileceklerini hissediyorlar" diyor.

İlgilenenler şu adrese göz atabilir (İngilizce).

Milliyet - chip.com.tr

Okuyucu Yorumları