BNB Chain ve Google Cloud, Web3 için Birlikte Çalışacak

Binance tarafından oluşturulan bir Blockchain ağı olan BNB Chain, Google’ın bulut bilgi platformu Google Cloud ile güçlerini birleştiriyor.

BNB Chain ve Google Cloud, Web3 için Birlikte Çalışacak

Web3 teknolojilerinin ve Blockchain dünyasının gelişmesi için büyük şirketler yeni anlaşmalar yapmaya başladı. Kripto borsası Huobi‘nin, Blockchain geliştirmek için Busan Şehri ile anlaşma yapmasını aktarmıştık. Bu kez BNB Chain ve Google Cloud’dan Web3 ve Blockchain için iş birliği yaptı.

Kripto para borsası Binance tarafından oluşturulan bir Blockchain ağı olan BNB Chain, Google’ın bulut bilgi platformu Google Cloud ile güçlerini birleştiriyor. Anlaşmaya göre, BNB Chain ve Google Cloud, Blockchain ve Web3 teknolojisini geliştirmek için çalışacak.

Konuya ilişkin yapılan basın açıklamasına göre, BNB Chain’e dayalı projeler, artık zincir üzerindeki verileri analiz etmeyi ve Google Cloud aracılığıyla bilgileri şifrelemeyi sağlayacak ve Google Cloud altyapısına erişebilecek. Kullanıcılar, BNB odaklı hızlandırıcı program kapsamındaki yaklaşık 150 proje de Google Cloud’un başlangıç ​​destek programına “hızlandırılmış erişim” elde edecek.

BNB Chain’in yatırım direktörü Gwendolyn Regina, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Çok iyi bir Web2 oynatıcı olan Google Cloud, aynı zamanda çok sayıda Web3 işi yaptı. Bizim için sadece büyük vizyonları olan, aynı DNA’yı ve aynı vizyonları paylaşan büyük oyuncularla çalışmak önemli"

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.