Blockchain Odaklı Veri Analiz Şirketi Nansen, Google Cloud ile Anlaştı

Blockchain odaklı veri analiz şirketi Nansen, kripto piyasa verilerine gerçek zamanlı erişim için Google Cloud ile bir işbirliği anlaşması yaptı.

Blockchain Odaklı Veri Analiz Şirketi Nansen, Google Cloud ile Anlaştı

Blockchain sektörü diğer sektörler ile olan bağlarını tüm hızıyla kuvvetlendirmeye devam ediyor. Özellikle kripto para yatırımcıları Google odaklı birçok ürünü yatırımlarında kullanıyorlar. Bu konuda bir süredir Blockchain odaklı analiz çalışmaları yapan Nansen de Google Cloud ile iş birliği yaptı. Nansen bu iş birliği ile piyasa verilerine gerçek zamanlı erişim sağlanması için Google Cloud ile çalışacak. Accel ve GIC destekli şirket Nansen bugün yaptığı açıklamada, verilerin piyasa yapıcılara, riskten korunma fonu yöneticilerine ve varlık yöneticilerine piyasa hareketlerini tahmin etmek, raporlar, ölçümler ve daha fazlasını oluşturmak için algoritmalarını eğitmelerinde yardımcı olacağını söyledi.

Nansen resmi Twitter hesabı üzerinden iş birliği ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

"Nansen, Google Cloud ile yeni kitlelere hizmet eden ürün gruplarının tanıtımını hızlandırmak, küresel büyümenin bir sonraki aşamasını güçlendirmek ve Web3 için kesin bilgi süper uygulaması olmak için çok yıllı bir işbirliği anlaşması yaptı"

Son olarak Nansen'in yatırımcılara farklı cüzdanlardaki portföylerinin kapsamlı bir görünümünü sağlamak için layer 1 protokolleriyle bağlantı kurmak için Google Cloud‘u kullanmayı planladığını da belirtelim.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.