Bizz’den Size Özel Bir Mobil Dünya

Galaxy Bizz, yenilenen yapısıyla kullanıcılarına daha şık, işlevsel ve kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşatmaya geliyor.

Bizz’den Size Özel Bir Mobil Dünya

2018 yılından bu yana uzman editör kadrosu tarafından hazırlanan mobil oyun ve uygulama inceleme içerikleri ve en güncel popüler kültür haberleri ile alanında benzersiz bir kaynak sunan Galaxy Bizz, yenilenen yapısıyla kullanıcılarına daha şık, işlevsel ve kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşatmaya geliyor.

Samsung Galaxy kullanıcılarının mobil deneyimlerini iyileştirmek adına geliştirilmiş bir referans uygulaması olan Galaxy Bizz, bundan böyle kullanıcıların, kendilerine özel bir mobil dünya tasarlamasına imkân sağlayacak.

Yenilikçi ve İşlevsel Bir Tasarım

Tamamen yenilenerek modern ve şık bir tasarıma kavuşan uygulama arayüzü sayesinde, hem daha işlevsel bir kullanıcı deneyimi sunuluyor hem de kullanıcılar ulaşmak istedikleri içeriklere rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

Kullanıcının Yönetebileceği Ana Sayfa Akışı

Binlerce içerik içinde sadece ilginizi çeken veya ihtiyaç duyduğunuz içerikleri görmek isteyebilirsiniz. Hemen “Senin İçin” sekmesine yönelin ve ilgi alanlarınızı seçin. Artık ana sayfa akışınızda seçtiğiniz ilgi alanları doğrultusunda tamamen size özel bir akış olacak.

Keşfetmenin Sonu Yok

Galaxy Bizz’de herkese hitap eden onlarca kategori, binlerce içerik mevcut. “Keşfet” sekmesinden seçtiğiniz kategorilerdeki oyunlara, uygulamalara ve popüler kültür içeriklerine ulaşabilir, Galaxy Bizz’in ilgi çekici dünyasını keşfe çıkabilirsiniz.

Erişilebilir İçerik Arşivi

Yayın hayatına başladığından bu yana kullanıcılarını binlerce içerikle buluşturan Galaxy Bizz, eşsiz arşivini sizlerin keşfine sunuyor. Geliştirilmiş “Arama Yap” sekmesini kullanarak bugüne kadar yayınlanan tüm oyun ve uygulama inceleme yazılarına ve BizzMag içeriklerine ulaşabilirsiniz.

Vaktiniz Yoksa “Okuma Listem” Var

İlginizi çeken bir içeriği, günlük koşturmaca esnasında okumaya vaktiniz olmayabilir ya da beğendiğiniz bir içeriği tekrar tekrar okumak isteyebilirsiniz. İçeriklerin sağ üst tarafında bulunan butona tıklayarak kaydedin ve ne zaman isterseniz o zaman okuyun. Ekranın alt tarafındaki ilgili butona tıklayarak kaydettiğiniz içerikleri listelenmiş şekilde rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz.

Emojiler Hayatımızın Bir Parçası

Dijital dünyada birbirimize olan hislerimizi ifade etmek için en keyifli ve popüler yöntemlerden biri hiç şüphe yok ki emojiler! Bunun için, okuduğunuz içeriklerin sizde nasıl bir his yarattığını ifade etmek adına emoji setini kullanabilirsiniz. Üstelik kullandığınız emojiler sayesinde ilgili içeriğin popülerliğini artırmanız da mümkün.

Yorumlar ve Öneriler Her Zaman Çok Değerli

Okuduğunuz bir içerik hakkında yorumlarınız veya önerileriniz olabilir. Okumanızı tamamladıktan sonra içeriğin alt tarafında yer alan ilgili bölüme geri dönüşlerinizi yazabilirsiniz. Bu sayede hem Galaxy Bizz editörleri hem de diğer kullanıcılar ile etkileşim kurabilirsiniz.

Yenilikler Bu Kadarla Sınırlı Değil

Birincil yayın platformu olan mobil uygulamasını yenileyen Galaxy Bizz, yakın zamanda sosyal medyaya özel içerikler ve web sitesi ile kullanıcılarına tüm platformlardan ulaşmayı hedefliyor.

Eşsiz Bir Deneyim İçin Bizz’e Davetlisiniz

Mobil dünyayı keşfetmek üzere Google Play Store’da geçireceğiniz süreyi azaltmayı hedefleyen Galaxy Bizz, yenilikçi özellikleri ve tasarımı ile sizleri bekliyor olacak. Hiçbir yerde bulamayacağınız mobil oyun ve uygulama inceleme yazılarının yanı sıra, kısa ve öz popüler kültür okumalıklarını keşfetmek için Bizz’e katılın.